Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τα pancakes μπανάνας της Ελπίδας με 3 μόνο υλικά!!

Τα pancakes απλά τα λατρεύω! Λατρεύω και τις μπανάνες! Όταν είδα λοιπόν την ανάρτηση της Ελπίδας για εύκολα pancakes μπανάνας με 3 μόνο υλικά ξετρελάθηκα! Την επόμενη κιόλας μέρα τα δοκίμασα! 

Το αποτέλεσμα;; Υπέροχα και πεντανόστιμα pancakes που γίνονται πραγματικά πολύ εύκολα, χωρίς ίχνος ζάχαρης, ιδανικά για τα μικράκια μας αλλά και για μανούλες σαν και εμένα που βρίσκονται σε δίαιτα... (σνιφ, κλαψ, λυγμ!) 



Τη συνταγή της Ελπίδας θα την βρείτε εδώ. Το μόνο που έκανα διαφορετικό είναι που έβαλα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του για να γίνουν πιο αφράτες- και πράγματι βοήθησε! Κατά τα άλλα "πέταξα" κυριολεκτικά όλα τα υλικά στο multi και είχα έτοιμο τον χυλό μου! 

Είναι πράγματι πολύ νόστιμα ακόμα και εντελώς σκέτα! Εγώ δε που λατρεύω και το φυστικοβούτυρο, (και το φυστικοβούτυρο λατρεύει την μπανάνα!), τα "ζευγάρωσα" και τους πήγαινε πολύ! Γενικώς ξετρελαθήκαμε οικογενειακώς! (το μαιμουδάκι μετατράπηκε σε πυρανγχάκι!!) 



Δοκιμάστε τες και δεν θα χάσετε! 

Το ημερολόγιο μιας μαμάς

6 σχόλια:

  1. Εγιναν τελειες!! Μπραβο Γιαννα μου!! Και τους παει πολυ το φυστικοβουτυρο!!! μιαμ μιαμ!! Κι ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λόγια!!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ελπίδα μου, εμείς ευχαριστούμε για τις υπέροχες ιδέες και συνταγές! <3

      Διαγραφή
  2. Μμμμ γιάμι, γιάμι! Γιάννα μου, κι εγώ ήθελα να τις δοκιμάσουμε το σαββατοκύριακο που πάντα τρώμε το πρωινό μας οικογενειακά! Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερα μιας και είχαμε την ίωση της γαστρεντερίτιδας...σνιφ! Το ερχόμενο Σ/Κ όμως.... δεν θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα! χιχιχι Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, τώρα το είδα! Αν θυμάμαι καλά τις δοκίμασες.. Δεν είναι τέλειες;;; Φιλιά πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Για φαντάσου, αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι να φτιάξω πανκέικς. Δεν θυμόμουνα όμως αυτή τη συνταγή και έκανα μία που βρήκα στο ίντερνετ αλλά θα τα δοκιμάσω με φιστικοβούτυρο γιατί κι εγώ το λατρεύω!

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά εγώ τις λατρεύω με το φυστικοβουτυρο! Να τις δοκιμάσεις Ελένη μου είναι τέλειες! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...