Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Μια μέρα στην παραλία με τα ξεχωριστά σταράκια μας!

Τι να πω για αυτό το πλάσμα, που δεν έχω ήδη πει, πείτε μου! 

Είμαι πολύ πιστή.  Όχι μόνο στις προσωπικές μου σχέσεις, μα γενικότερα. Εφόσον μείνω ικανοποιημένη από μια "επαγγελματική" σχέση δεν την αλλάζω εύκολα. Και αν μη τι άλλο από την γλυκιά Ματίνα του Art Matina  μόνο ευχαριστημένη είμαι! 

Όπως έχω ξαναπεί,  καθιερώσαμε σαν έθιμο, ο Δημήτρης Γεράσιμος στα γενέθλια του κάθε χρόνο να είναι ντυμένος πολύ απλά και με ανοιχτόχρωμα ρούχα και την διαφορά να κάνουν οι τιράντες που τόσο αγαπάει να φοράει σε ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά και τα σταράκια του που φτιάχνονται ειδικά για αυτόν- πάντα σε συνάρτηση με το θέμα του πάρτι. 

Τα περσινά του σταράκια σας τα είχα δείξει εδώ και σας άρεσαν τόσο όσο άρεσαν και σε μας! Κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση με αυτά στο πάρτι γενεθλίων μας τον Ιούλιο με θέμα το μαιμουδάκι και την "άγρια" ζωή του και έκτοτε τα φορέσαμε άνετα σχεδόν μέχρι το Πάσχα. Τα πλύναμε και τα ξαναπλύναμε, γενικώς τα "λιώσαμε" από πέρσι το καλοκαίρι, χωρίς καμία απολύτως φθορά στην ζωγραφιά του παπουτσιού. Ο Δημήτρης με δυσκολία τα αποχωρίστηκε και δεν υπερβάλω καθόλου. 

Πόσο ανυπομονούσα να επικοινωνήσω και φέτος με την Ματίνα δεν λέγεται! Μόλις της είπα το θέμα μας ενθουσιάστηκε, δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε και πολλά αυτή την φορά η χημεία ήταν ήδη εκεί και ήμουν σίγουρη πως ακόμα μαι φορά θα "ζωγραφίσει"!! (και κυριολεκτικά και μεταφορικά!!) 

Της έστειλα απλά το κείμενο για την δική μας μέρα στην παραλία και μερικές ακόμα φωτογραφίες από τα αγαπημένα του παιχνίδια και τόσο απλά εμπνεύστηκε τα μοναδικά ολοδικά μας σταράκια- δώρο φέτος από την νονά μας! (μα πόση αγάπη γύρω μας....) 





Και παρότι είχε τόσο λίγο χώρο για να δημιουργήσει τα χώρεσε όλα! Μέχρι και το αγαπημένο φορτηγό του μαιμουδιού στην εσωτερική πλευρά που θέλω πάντα να γράφουμε το όνομα του... 





Φέτος ο Δημήτρης Γεράσιμος είναι αρκετά μεγάλος ώστε να μου πει ακριβώς τι του αρέσει και αν του αρέσει! Και ξέρετε πως τα παιδιά είναι οι πιο ειλικρινείς και αυστηροί κριτές! Αφού πρώτα με ρώτησε με αγωνία αν έχουν στεγνώσει, (ζωγραφίζοντας με πινέλα διαρκώς ξέρει πολύ καλά πως χρειάζεται χρόνο για να στεγνώσει μια ζωγραφιά του), άρχισε να τα περιεργάζεται με τα δαχτυλάκια του και να θέλει να τα δοκιμάσει αμέσως! Έπειτα τον ρώτησα τι του αρέσει πιο πολύ από όλα. Και μου είπε πράγματα που δεν περίμενα, όπως τα βοτσαλάκια στην άμμο, (τα οποία βλέπει ως κοχύλια), τον αστερία, την τσουγκράνα , το καραβάκι και φυσικά το αγαπημένο του φορτηγό αλλά και την ψάθα! Βασικά δεν κρατιέται να έρθουν τα γενέθλια του! 

Αυτή την φορά όμως είχε και η μαμά μια έκπληξη που γέμισε την καρδιά της αγάπη και ζωγράφισε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της... Η γλυκιά μου Ματίνα μου έστειλε ένα υπέροχο, τόσο καλοκαιρινό δωράκι, που σίγουρα θα τιμήσω και όχι μόνο στα τρίτα μας γενέθλια! 





Και δεν ξέρω, με ένα μυστήριο τρόπο, το να λάβω τα παπούτσια από την Ματίνα είναι λες και σηματοδοτείται η τελική ευθεία προς το πάρτι μας... Και να που πάλι συγκινούμαι...  Αμάν δηλαδή...

(Απολαύσαμε ακόμα ένα υπέροχο δείγμα της δουλειάς της Ματίνας, όταν πέρσι είχαμε λάβει αυτό το απρόσμενο δώρο...

(Το κείμενο αυτό δεν είναι διαφημιστικό. Είναι απλώς μια προσωπική εκτίμηση για μια όμορφη γνωριμία και συνεργασία <3 Αν δεν στηρίξουμε η μια την άλλη, τότε τι;) 


18 σχόλια:

  1. αψογα και τα δυο...με το καλο τα γενεθλια....φιλια πολλα Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ποσο υπεροχα!!! Τα πιο ομορφα σταρακια που εχω δει!!! <3 και τα σκουλαρικια.. ποσο ξεχωριστα!! ανυπομονουμε για το υπολοιπο παρτι!!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστικά είναι τα μοναδικά παπουτσάκια σας!!! Ανυπομονώ για αυτό το υπέροχο πάρτι! !!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ υπέροχο μου πλάσμα!! Σε φιλώ γλυκά στην κοιλίτσα...

      Διαγραφή
  4. Πανέμορφα Γιαννα μου καλοφορετα! Όμορφες βόλτες λοιπόν να κάνετε... φιλιά! Περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη δουλειά. Θα πάω να δω και άλλη δουλειά της Ματίνας. Με το καλό το πάρτυ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μωρέ Γιάννα είσαι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης!!!!!
    Υπέροχα παπουτσάκια!!!!
    Υπέροχη η ιδέα σου!!!!!
    Έχετε στην οικογένεια ένα θέμα με τα παπούτσια;;; χα χα είστε απίθανες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ένα θέμα με τα σταρακια!! Χαχα σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου για τα υπέροχα σου λόγια! Φιλιά πολλά..

      Διαγραφή
    2. Λάθος η λέξη παπούτσια.... με τα πόδια γενικά θα έλεγα... μέχρι και γλυκά πατουσάκια κάνετε!!! χαχαχαχα υπέροχες!!!!

      Διαγραφή
    3. Λάθος η λέξη παπούτσια.... με τα πόδια γενικά θα έλεγα... μέχρι και γλυκά πατουσάκια κάνετε!!! χαχαχαχα υπέροχες!!!!

      Διαγραφή
  7. Γειά σου γλυκιά μου Γιάννα!!!Τα σταράκια είναι φανταστικά και μοναδικά!!!!Μιας και έψαχνα σταράκια για το παιδί είδα τα δικά σας και τρελάθηκα!!!Τα έχω παραγγείλει και εγώ και πιθανόν να το καθιερώσουμε και εμείς είναι πολύ καλή ιδέα...είσαι πηγή έμνευσης!!!Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αλήθεια, πολύ χάρηκα!!!! θα χαρώ πολύ να δω και τα δικά σας!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια!!!

      Διαγραφή
    2. Αχ αλήθεια, πολύ χάρηκα!!!! θα χαρώ πολύ να δω και τα δικά σας!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια!!!

      Διαγραφή
    3. Κάποια στιγμή θα κάνω μια σχετική ανάρτηση στο μπλόγκ ( και θα περιμένω ανυπόμονα τη γνώμη σου Γιάννα μου ) ...εγώ σε ευχαριστώ για την όμορφη ιδέα!!!Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...