Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μια άκρως καλοκαιρινή πρόσκληση!

Μπορεί για μερικούς να είμαι γραφική, υπερβολική, τρελή, όπως θέλετε πείτε το! Η μέρα ωστόσο που με τύφλωσε το πιο πολύχρωμο ουράνιο τόξο, είναι από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής μου και σκοπεύω να την γιορτάζω με υπερβολή και πάθος, μέχρι το ίδιο το μαιμούδι να μου πει: "Εντάξει μάνα, φτάνει. Σταμάτα να με ντροπιάζεις- φέτος θέλω απλά να βγω με τους φίλους μου!!" 

Και αυτή η μέρα δεν είναι άλλη από τα γενέθλια αυτού του πιθηκιού που κοντεύει να με τρελάνει! Φέτος κλείνουμε τα τρία και όπως λέω κάθε χρόνο εμείς πάμε με τα χρόνια. Οπότε φέτος θα γίνει τριπλός χαμός! 

Ένα μήνα λοιπόν σχεδόν πριν την μεγάλη μέρα, οι προσκλήσεις έχουν ήδη μοιραστεί. Φέτος, επέλεξε ο ίδιος τους καλεσμένους του, ε και σε μερικούς που ξέχασε έβαλα εγώ το χεράκι μου να τους θυμίσω! 

Το θέμα το είχα αποφασίσει από πέρσι, όταν είχα βρει τα τέλεια party favors σε τιμή σχεδόν κόστους στο τέλος του καλοκαιριού λόγω του ότι έκλεινε η σεζόν. Ήλπιζα να μην επιβληθεί με άλλο θέμα μέχρι τώρα το μαιμούδι και ευτυχώς ήμουν πολύ τυχερή!

Η θάλασσα  είναι πολύ μεγάλο γιατρικό για τον Παναγιώτη και εμένα, και από ότι φαίνεται μεταδώσαμε αυτή την αγάπη και στον Δημήτρη Γεράσιμο αφού ακόμα και καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα, η παραλία είναι αγαπημένος μας προορισμός. Συνεπώς, το θέμα "Μια μέρα στην παραλία" ήταν για όλους μας η ιδανική επιλογή! Και τι μπορεί να χαρακτηρίσει καλύτερα μια μέρα στην παραλία από μια αγαπημένη, άνετη σαγιονάρα;;; 



Αγόρασα λοιπόν εφτά ζευγάρια σαγιονάρες, (15 λοιπόν προσκλήσεις), και με μόλις με 10. 50 λεπτά είχα την πρόσκληση! (και θα την είχα με 7 ευρώ αν είχα τολμήσει να αγοράσω και σαγιονάρες που είχα βρει πέρσι σε προσφορά στο τέλος της σεζόν με ένα μόλις ευρώ το ζευγάρι.) Μετά αγόρασα και μαγνήτες με 6 ευρώ, κόλλησα πάνω σε κάθε σαγιονάρα και έφτιαξα ένα όμορφο αναμνηστικό για το πάρτι μας που θέλω να πιστεύω πως θα στολίσει τα ψυγεία των καλεσμένων μας! Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα είχα ήδη από τις χειροτεχνίες που περισσεύουν κατά καιρούς. 

Διάλεξα ένα χαρτί που θυμίζει άμμο, τόσο στο χρώμα όσο και στην υφή, έγραψα χειρόγραφα το κείμενο μου- όπως προτιμώ πάντα μιας και δίνει μια πιο προσωπική αίσθηση- και πολύ απλά σχεδίασα έναν ήλιο και μερικά κύματα! Το τύλιξα και το έδεσα στην σαγιονάρα μας με ένα απλό σχοινί σαν τριχιά. (δεν ξέρω πως το λένε, μα το λατρεύω το είχα χρησιμοποιήσει και πέρσι!) 



Όπως έγραψα και χθες- (και ναι, ναι από εμένα έκλεψε η πονηρή Σουλτάνα την ιδέα για την πρόσκληση της περπατόπιτας, τστστσ!!)- η πρόσκληση είναι κατά κάποιο τρόπο η "σφυγμομέτρηση" του πάρτι ή του εκάστοτε γεγονότος. Δίνει μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει και πόση υπερβολή ή μη,  να προσμένει κάποιος εκείνη την ημέρα. 

Και εμείς ειλικρινά σκοπεύουμε να φέρουμε την παραλία στο μπαλκόνι μας. Πιστέψτε με! Άλλωστε είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτά τα χεράκια που από την πρώτη στιγμή που με ακούμπησαν- εκεί στην μέση στο στήθος λίγο πιο δίπλα από την καρδιά- έγιναν σφραγίδα απόλυτης αγάπης και αφοσίωσης. 

Για αυτά τα χεράκια τα κάνω ΟΛΑ....


34 σχόλια:

  1. μα ποσο τελεια η προσκληση σας Γιαννα μου!! Ανυπομονω να δω τι ομορφιες θα εοτιμασεις!! και το θεμα σας.. ΤΕΛΕΙΟ!!Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τα σχολια μας ειναι η κινητηριος δυναμη σου τοτε δεν μπορεις να φανταστεις τι εισαι εσυ για μας...... Αφωνη καθε φορα...ανυπομονη για την επομενη ιδεα...θυμωμενη που δεν το σκαρφιστηκα πρωτη.... :) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγράφισες στο πρόσωπο μου... Σε ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου!!!!

      Διαγραφή
  3. Τελεια πρόσκληση. ..Υπερπαραγωγή. Ανυπομονώ να δω τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω-πω υπέροχο βρε κοριτσι μου γλυκό τι να πω... Μας ενθουσιαζεις κάθε φορά! Τι καταπληκτικές ιδέες είναι αυτές;;;; αλλα ξέρω την κινητήριο σου δύναμη!!!! Αξίζει όλα αυτά κ αλλα τοσα το γλυκό σου αγοράκι! Ανυπομονω κ για την συνεχεια! Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες Ειρήνη μου, ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου!! Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα όμορφη!!

      Διαγραφή
  5. Φαντάσου αν είναι τόσο υπέροχη η πρόσκληση, πόσο φανταστικό θα είναι το πάρτι!!! Ανυπομονώ παιδί μου λέμε να δω τι θα κάνεις, δεν θέλω να σε αγχώσω άλλα έχω υψηλές προσδοκίες χαχαχαχαχα
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα με αγχώνει ο ίδιος μου περσινός εαυτός - αυτόν ανταγωνιζομαι!!!! Φιλιά πολλά κούκλα μου!!

      Διαγραφή
  6. Με άφησες άφωνη!!!!!!!!!!
    Καλά που το σκέφτηκες αυτό τώρα;;;;;;
    Υπέροχη πρόσκληση!!!!!!!! και πολύ πρωτότυπη!!!!!!!!!
    Ρε συ Γιάννα χίλια μπράβο για την ιδέα σου!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε.... Μιλάς και εσυ καρυδοτσουφλακι!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!

      Διαγραφή
  7. Πόσες φορές ακόμα θα σου πω μπράβο? ? Φαντάζομαι πολλές! !!Κ ανυπομονώ γι αυτές!Θέλω να να μάθω κάθε μαγική λεπτομέρεια του παρτυ σας!
    Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννα μου, κάθε φορά με εκπλήσσεις με τις υπέροχες δημιουργίες σου, τον μοναδικό τρόπο διήγησής σου και την υπέρμετρη αγάπη σου για το μαϊμουδάκι σου! Είσαι υπέροχη μανούλα και πηγή έμπνευσης για όλες μας. Σε φιλω, να χαίρεσαι το σποράκι σου και περιμένω πως και πως ανάρτηση με τα highlights του πάρτυ! Να περάσετε αξέχασταααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου τι όμορφα λόγια... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ... Μια μεγάλη αγκαλιά..

      Διαγραφή
  9. εισαι αληθινή έμπνευση.ανυπομονώ να δώ τα πάντα.απο διακόσμηση μέχρι κεράσματα και φυσικά την τούρτα. να μας βάλεις φωτογραφίες πολλές όπως πέρυσι.ιδέα καταπληκτική !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ενθουσιάστηκα με την πρόσκληση!!!!!!!!!!! Είναι φοβερή πραγματικά!!! Ανυπομονώ να δω και το υπόλοιπο πάρτι σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημερα !!!! με το καλο!!! τελεια η προσκληση σας...κ τα χερακια .....καλες προετοιμασιες...
    υγ.ο δικος μας ειναι 6.7. πλακα ε???φιλικα Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχου πόσο κοντά!!! Το 13;; Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Με το καλό και το δικό σας πάρτι!!

      Διαγραφή
  12. Γιάννα μου, πολύ πρωτότυπη η πρόσκληση του πάρτι σας! Ανυπομονώ να δω όλα όσα θα ετοιμάσεις... φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευγε μαιμουδομανα!!!!!συνεχισε να μας δινεις ιδεες γιατι σαν αγορομανα πλεον μου φαινεται δυσκολο το θεμα "αγορι"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μνλην το ξαναπείς αυτό!! Δεν είναι δύσκολο, είναι challenging και αυτή και η γοητεία!! Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!!!

      Διαγραφή
    2. Να μου φιλήσεις το κουκλάκι μας....

      Διαγραφή
  14. Ευφάνταστη ιδέα!! Μου άρεσε πάρα πολύ και το χαρτί και οι αφαιρετικές ζωγραφιές αλλά και το χειρόγραφο κείμενο! Ανυπομονώ και για τα υπόλοιπα του πάρτυ!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...