Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Τα πιο "γκαζάτα σταράκια" μας και μια έκπληξη! (by Art Matina)

Κάθε χρόνο περιμένω με αγωνία να παραγγείλω και φυσικά να παραλάβω τα μοναδικά "σταράκια" μας φτιαγμένα μόνο για μας από την γλυκιά Art Matina  που τόσο πολύ έχω αγαπήσει μέσα στα χρόνια που την γνωρίζω. 

Το περιμένω με αγωνία διότι από την στιγμή που φτάνουν τα μοναδικά παπούτσια μας στο σπίτι σηματοδοτείται και επίσημα πως τα γενέθλια του μαιμουδιού πλησιάζουν. Και όσοι μας παρακολουθείτε, γνωρίζετε πολύ καλά πως αγαπάμε πολύ τα γενέθλια και τα γιορτάζουμε με μεγάλες τιμές ακόμα και όταν δεν τα "γιορτάζουμε"  επίσημα!

Τι θέμα επέλεξε το μαιμούδι φέτος; Μα φυσικά τους αγαπημένους τους αγώνες ταχύτητας!Ζήτησα λοιπόν της Ματίνας έναν δρόμο, ένα κόκκινο αγωνιστικό, μερικά λάστιχα, ίσως μια ταμπέλα, κάποια σημαία τερματισμού, ίσως και ένα κύπελλο,  ένα απόφθεγμα σχετικά με τον αγώνα της ζωής, και φυσικά πάντα το όνομα μας. (που δεν είναι και μικρό!) Και για φαντάσου! Μου τα έβαλε όλα πάλι αυτή η ψυχή! Όχι μόνο τα χώρεσε, μα τα χώρεσε και με τον δικό της μοναδικό τρόπο και πρόσθεσε και ένα κράνος που ξεχάσαμε να ζητήσουμε!! 





Και σαν να μην έφταναν αυτά, ανοίγοντας το πακέτο βρήκαμε μια ακόμα έκπληξη που δεν είχαμε παραγγείλει. Ένα υπέροχο t-shirt με μια τόσο καλλιτεχνικά ζωγραφισμένη formula και μια δήλωση για ένα πιθανό μελλοντικό επάγγελμα... Γιατί όχι; Από 15 μηνών αγώνες παρακολουθούμε με κάθε ευκαιρία!



Έχω ξαναγράψει πως ο Δημήτρης Γεράσιμος λατρεύει αυτά τα μοναδικά παπούτσια φτιαγμένα μόνο για αυτόν, και ιδίως φέτος τα περίμενε με μεγάλη αγωνία. Όλο έλεγε: "Η Ματίνα ΜΟΥ θα μου ζωγραφίζει καταπληκτικά παπούτσια, δεν το συζητώ!" 

Και έτσι έγινε. Άνοιξε με μεγάλη χαρά το πακέτο και φόρεσε τα καινούργια του παπούτσια ΑΜΕΣΩΣ! 


Ματίνα μου για ακόμα μια χρονιά σε ευχαριστούμε που βάζεις τόση αγάπη και μεράκι στα παπουτσάκια μας. Το εκτιμούμε πολύ. Αν θέλετε να δείτε και τα άλλα παπούτσια που μας έχεις φτιάξει η Ματίνα δείτε εδώ, εδώ και εδώ


Το κείμενο, δεν αποτελεί διαφήμιση, είναι απλώς μια προσωπική εκτίμηση για μια όμορφη γνωριμία και συνεργασία <3 Αν δεν στηρίξουμε η μια την άλλη, τότε τι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...