Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

10 μηνές μετά, επιτέλους βρήκα άλμπουμ!!

Εάν νομίζετε πως το μπλόγκ είναι το μόνο αναμνηστικό που φτιάχνω για το μαιμουδάκι.... μάλλον δεν με ξέρετε και τόσο καλά! 

Για τον πρώτο χρόνο της ζωής του έχω ήδη δυο λευκώματα- το ένα εκ των οποίων ακόμα το ετοιμάζω αφού θέλω όλα να είναι τέλεια και ολοκληρωμένα! (ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως η δική μου η μαμά άφησε μισό το δικό μου αναμνηστικό λεύκωμα σε αντίθεση με της αδελφής μου και ας ήμουν το δεύτερο και έτρεχε σαν τρελή!!) 

Στις 10 μέρες ζωής του, του έγραψα ένα γράμμα το οποίο έχω φροντίσει να μην ανοίξει πριν τα 18... Ενώ στον υπολογιστή υπάρχει ένα οργανωμένο φωτογραφικό αρχείο με κάθε μήνα της ζωής του χωριστά, (εκτός των δυο πρώτων που είναι σε εβδομάδες) με συνολικά 6.833 φωτογραφίες ακριβώς. (χωρίς να περιλαμβάνω της βάφτισης, των γενεθλίων και μια ακόμα επαγγελματική που κάναμε πάντα με τον Αντρέα

Έχοντας λοιπόν 123 υπέροχες, επαγγελματικές φωτογραφίες από το πρώτο πάρτι γενεθλίων του μαιμουδιού, έψαχνα από τότε ένα όμορφο άλμπουμ που να με εκφράζει αισθητικά και να τις χωράει αφού είναι λίγο μεγαλύτερες από τον μέσο όρο. Έψαχνα, έψαχνα και έψαχνα και δεν έβρισκα τίποτα. Τίποτα τουλάχιστον που να μην μου κοστίσει σχεδόν όσο και οι ίδιες οι φωτογραφίες ή που να μην θυμίζει άλμπουμ βάφτισης ή γάμου. 

Είχα σχεδόν απελπιστεί όταν έπεσα πάνω σε μια δημοσίευση της Κατερίνας στο La Petite Melina που δοκίμαζε να φτιάξει χειροποίητο άλμπουμ και μάλιστα custom made- σύμφωνα δηλαδή με τις επιθυμίες του πελάτη. Αμέσως επικοινώνησα μαζί της και της εξήγησα τι θέλω και πόσα μπορώ να διαθέσω. Της έστειλα και το link της ανάρτησης για τα πρώτα μας γενέθλια για να εμπνευστεί. Αυτό ήταν. Το προσχέδιο που μου έστειλε ήταν στην ουσία και το τελικό αφού έπεσε διάνα! 





Μπορεί λοιπόν να μου πήρε σχεδόν 10 μήνες, όμως δεν θα μπορούσα να έχω βρει κάτι πιο όμορφο, πιο μοναδικό και πιο ιδανικό να κλείσει μέσα τόσες αναμνήσεις που τόσο μα τόσο όμορφα αποτύπωσε και ο, δικός μας πλέον όπως λέω πάντα, Αντρέας.  Από τη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου σε τρεις μέρες είχε ολοκληρωθεί. Χώρεσε 123 φωτογραφίες και περίσσεψε και χώρος για να κολλήσω τις ευχές που έγραψαν οι καλεσμένοι μας όπως και τις ευχητήριες κάρτες τους, αλλά και την ίδια την πρόσκληση για το πάρτι! 












Κατερίνα σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ και έχε το νου σου... Σύντομα θα έχεις μήνυμα και για τα δεύτερα γενέθλια μας... 

(Το κείμενο αυτό δεν είναι διαφημιστικό τουλάχιστον όχι με την έννοια πως πληρώθηκα για αυτό. Έμεινα όμως πολύ ικανοποιημένη από μια αγορά μου και θέλω να το μοιραστώ!) 




20 σχόλια:

  1. Είσαι υπέροχη μανούλα! Κι εμένα το ουράνιο τόξο με αντιπροσωπεύει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ κούκλα μου! Το ξέρω... σε διαβάζω... <3 Σε φιλώ γλυκά, γλυκά..

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!
    Είναι υπέροχο και δεν έχω άλλα λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τελειο Γιαννα μου!!! Και γώ εχω περίπου 10 χιλιάδες φωτογραφίες του φατσουλίνου και πολύ θα ήθελα να τις κρεμάσω όλες να τις βλέπω καθημερίνα. Προς το παρόν αρκεστηκα σε ένα αλμπουμ για τον πρωτο χρόνο ζωής του και κάποιες τις έχω κορνιζάρει.
    Αυτό θα πει γλυκιά μανούλα! Μπράβο σου! Ότι κάνεις για το μαιμουδάκι σου ειναι εκπληκτικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι υπέροχο Γιάννα μου!
    Πραγματικά θα έχει έναν θησαυρό το μαιμουδάκι στα χέρια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να δεις Μάρθα μου που δεν θα δίνει δεκάρα για όλα αυτά, χεχε!!! <3

      Διαγραφή
  5. Τέλειο Γιάννα μου!!!!!Χίλια μπράβο και στην δημιουργό του βέβαια...!!!Να στε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκανες πολύ καλή επιλογή. Και μέσα εγινε αρκετα προσωπικό που δίνει αλλη αισθηση σε σχέση με τα ετοιμα. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο Γιάννα μου! Μπράβο σου. Ξεκίνησα και εγώ αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμη να το ολοκληρώσω :( Θέλει πολύ χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο για το album, πολύ όμορφη κατασκευή (το εξώφυλλο εννοώ). Για το περιεχόμενο σχολίασα παραπάνω :)

      Διαγραφή
    2. Θέλει πράγματι χρόνο Ασπασία μου το ξέρω καλά! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια! Σου εύχομαι να το ολοκληρώσεις σύντομα, είμαι σίγουρη πως θα είναι παραπάνω από τέλειο!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...