Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Προσοχή! Πρόσκληση σε πάρτι!

Πολλές φορές έχω πει πως η πρόσκληση σε ένα event- όποιο και αν είναι αυτό- είναι πολύ σημαντική και δίνει πολλές φορές το "vibe" του. Για μας η πρόσκληση για τα πάρτι γενεθλίων του μαιμουδιού είναι η μισή χαρά σχεδόν- πόσο μάλλον τώρα πια που συμμετέχει και ο ίδιος ενεργά ενώ ταυτόχρονα χαίρεται αφάνταστα να τις μοιράζει στους καλεσμένους μας. 

Το ότι φέτος το πάρτι μας θα είναι πολύ prive και αποκλειστικά με την οικογένεια, δεν μας απέτρεψε από το να δώσουμε ιδιαίτερη βάση στις προσκλήσεις μας. Το να χρησιμοποιώ αντικείμενα ως βάση τους, ξεκίνησε από την περσινή μας άκρως καλοκαιρινή πρόσκληση , την οποία είχα εμπνευστεί από την βάφτιση της Τσιχλόφουσκας όπου η αδελφή μου μαζί με τις προσκλήσεις έδινε και ένα υπέροχο βαζάκι με γλυκό βύσσινο. 

Εφόσον λοιπόν το θέμα του πάρτι μας φέτος είναι γενικότερα οι αγώνες αυτοκινήτων που τόσο αγαπάμε και ειδικότερα ο λατρεμένος μας Κεραυνός McQueen, η έμπνευση ήρθε ακαριαία. Τι καλύτερο για πρόσκληση από έναν κώνο;; 

Και κάπως έτσι προσκαλούμε  φέτος την οικογένεια μας στα τέταρτα γενέθλια μας...




Παρότι η ιδέα ήρθε πολύ εύκολα, η υλοποίηση της με δυσκόλεψε. Και αυτό διότι για μεγάλο διάστημα επέμενα να θέλω η άσπρη ταινία- (τους αγόρασα σκέτους)- να είναι όπως ακριβώς στους κώνους της τροχαίας πράγμα αδύνατον να καταφέρεις. Είναι αδύνατον να κολλήσεις σωστά και σε ευθεία ταινία σε κωνικό ή στρογγυλό σχήμα. Δοκίμασα κάθε πιθανό τρόπο μέχρι που απελπίστηκα, έκανα τρεις τυχαίες γραμμές το οποίο παραδόξως  μας άρεσε πολύ οπτικά, όταν δε έγραψα και το κείμενο, πραγματικά ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. 



Το κείμενο που γράψαμε το εξής: "Ολοκλήρωσα τον τέταρτο γύρο της ζωής μου πιο γρήγορα και από τον Κεραυνό! Ελάτε να το γιορτάσουμε βάζοντας μπροστά τις μηχανές σε έναν φιλικό αγώνα την Κυριακή 9 Ιουλίου και ώρα 10:30 στη συνήθη πίστα. Δημήτρης Γεράσιμος" 


Τι λέτε; Μπορεί να στηθεί άραγε αγώνας μέσα σε μια σοφίτα; Θα δείξει... Στο μεταξύ εμείς προθερμαίνουμε τις μηχανές...  

(Τους κώνους τους πήρα από το γνωστό παιχνιδάδικο ανά τετράδες των 2 ευρώ, χρησιμοποίησα λευκή μονωτική ταινία και έγραψα με ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο! Τόσο απλό μα τόσο εντυπωσιακό!) 

6 σχόλια:

  1. Φανταστικη ιδέα! Τόσο απλή κι όμως τόσο ξεχωριστή!!! Και το κείμενο και η υλοποίηση καταπληκτικά Γιάννα μου!!!! Συμφωνώ πολυ, οντως η πρόσκληση σε βάζει σto mood του πάρτυ και πρέπει να είναι ανάλογικά ίση σε χαρά κ διασκέδαση:)))
    Είσαι υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Δήμητρα! Πόσο χαίρομαι όταν σε βλέπω εδώ κάτω!!! Σε ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ για τα όμορφα λόγια σου!!! Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤

      Διαγραφή
  2. Φοβερή ιδέα! Πάλι θα κάνεις σουπερ παρτι!!!!!!!!!!Ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Μείνε συντονισμενη έχω έμπνευση λέμε! 😉❤

      Διαγραφή
  3. ηλιολουστες καλημέρες απο εμας!!!! φοβερες προσκλησεις..με το καλο....να είστε ολοι καλα κ να περασετε καλυτερα!!!! φιλιααα Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήλιο και εδώ! Σε ευχαριστούμε πολύ Μαρία μου, φιλιά πολλά πολλά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...