Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Σούπερ Διαγωνισμός Art Matina με δώρο ένα ζευγάρι βρεφικά παπούτσια ζωγραφισμένα στο χέρι! - ΕΛΗΞΕ!

Για αυτή την άκρως καλλιτεχνική αλλά και πολύ ευγενική ψυχή, έχω μιλήσει.  Και έχω... ξαναμιλήσει! Και έχω ξαναμιλήσει! (κι όμως!) Έχω μείνει τόσο ευχαριστημένη, όχι μόνο από τις δημιουργίες της Ματίνας, αλλά και από την άμεση ανταπόκριση της, την ευγένεια και υπομονή της στην διαδικασία της παραγγελίας, το γεγονός πως οι ζωγραφιές της δεν είναι μόνο υπέροχες μα και άτρωτες ακόμα και στο πρόγραμμα "στο χέρι" του πλυντηρίου της ψυχαναγκαστικής μάνας!

Παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον όλες τις δημιουργίες που ανεβάζει στα social media, ενώ παθαίνω παράκρουση και ζηλεύω τρελά όταν την βλέπω αγκαλιά με τον λατρεμένο μου Μαχαιρίτσα, να του έχει ζωγραφίσει τα δικά του custom made all-starάκια του! (ναι το ομολογώ!) 

Πολύ πρόσφατα η Ματίνα  έκανε ένα ακόμα βήμα ανοίγοντας μαζί με τον, (δεν χρειάζονται συστάσεις), Λάκη Γαβαλά,  ένα κατάστημα που φιλοξενεί μεγάλη γκάμα προϊόντων φιλοτεχνημένων από το ταλαντούχο χέρι της γλυκιάς μου καλλιτέχνιδας. Συγκεκριμένα μπορείτε να τους βρείτε στην Βουκουρεστίου 33 στο Κολωνάκι. Σε όποιο ωστόσο μέρος και αν βρίσκεστε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της, να ταξιδέψετε ανάμεσα σε υπέροχα σχέδια και απλά να παραγγείλετε με το πάτημα μερικών πλήκτρων το σχέδιο των ονείρων σας! Δεν είδατε το σχέδιο των δικών σας ονείρων; Κανένα πρόβλημα! Στείλτε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα της στο fb και εκείνη θα είναι παραπάνω από πρόθυμη να το υλοποιήσει!

Στις τελευταίες της δε κοινοποιήσεις  είδα εντυπωσιασμένη παπουτσάκια αγκαλιάς για πατουσάκια που μυρίζουν ακόμα Θεό και οι αντιδράσεις μου πήραν φωτιά! Τίποτα λιγότερο από "Τέλειο" και "Ουάου" δεν ήταν αποδεκτό! Δεν έχετε παρά να τα δείτε και εσείς για να με νιώσετε... 









Φανταστείτε λοιπόν πόσο χάρηκα όταν έλαβα μήνυμα της να χαρίσω σε μια τυχερή αναγνώστρια αυτής της μικρής διαδικτυακής γωνίτσας μου ένα υπέροχο σετ βρεφικά παπουτσάκια αγκαλιάς με θέμα τον Μικρό Πρίγκηπα. Πιθανότατα, το αγαπημένο μου σχέδιο!! (μπααα, Ψέματα! Όλα τα λατρεύω!) 









Απίθανο;

Εσείς τα μόνα που έχετε να κάνετε για να κερδίσετε μια συμμετοχή είναι τα εξής: 




  • Κάντε like και κοινοποιήστε δημόσια, (public share) την εικόνα του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ. 
  • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. 



Μην ξεχάσετε να ακολουθήστε τις σελίδες μας για να μαθαίνετε νέα μας. 


  • Art Matina  (Την Ματίνα μπορείτε να την βρείτε, τόσο στην σελίδα της στο facebook  όσο και στο instagram.






ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται οι συμμετοχές μόνο την Ελλάδα (ή με ελληνική διεύθυνση τουλάχιστον) αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω. (like, public share και συμπλήρωση της φόρμας).

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Κυριακή 06 Νοεμβρίου έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Όταν γεννήθηκα ξανά στο facebook και στο blog. 

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το δώρο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Εάν και εφόσον ο νικητής διαμένει εντός Αττικής θα πρέπει να παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα Art Matina που βρίσκεται Βουκουρεστίου 33, Κολωνάκι. Εάν διαμένει οπουδήποτε αλλού εντός Ελλάδας, το δώρο θα του αποσταλεί και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. (Art Matina) 

Καλή επιτυχία!

Update: Η κλήρωση έγινε και η ΤΥΧΕΡΉ ΦΊΛΗ που κερδίζει τα παπουτσάκια αγκαλιάς από την εκπληκτική Art Matina είναι η MEROPI KYROU. 

2 σχόλια:

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...