Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Σούπερ Πασχαλινός Διαγωνισμός- La Petite Melina

Μπορεί να σοκαριστείτε να μάθετε πως δεν είμαι νονά. Ούτε καν έχω πλησιάσει. Και το ήθελα πολύ δυο φορές στην ζωή μου μα μάλλον δεν ήταν ώρα. Είμαι στην αναμονή λοιπόν. Όταν λοιπόν η γλυκιά μου Κατερίνα μου ζήτησε να κάνουμε ένα διαγωνισμό σε αυτή την διαδικτυακή γωνίτσα, για να χαρίσουμε μια λαμπάδα, δέχτηκα αμέσως γιατί με έναν παρανοϊκό τρόπο θα νιώσω και εγώ λίγο νονά!




Δεν είναι σκοπός μου οι διαγωνισμοί σε τούτη εδώ την γωνίτσα- θέλω να το τονίσω αυτό. Υπάρχουν πολλές υπέροχες φίλες blogger που κάνουν εξαιρετική δουλειά να σας/μας χαρίζουν υπέροχα πράγματα. Εγώ θέλω να γράφω. Την Κατερίνα όμως- όπως και την Ματίνα με την οποία χαρίσαμε υπέροχα βρεφικά παπούτσια πριν καιρό- την εκτιμώ πολύ. Το αστείο είναι πως την "γνώρισα" στον πρώτο διαγωνισμό fb που συμμετείχα και κέρδισα και έκτοτε την λάτρεψα. Σας έχω μιλήσει για την δουλειά της όταν μου έφτιαξε το άλμπουμ για τις φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια του μαιμουδιού, όπως και αυτό για τις φωτογραφίες από τα δεύτερα γενέθλια του μαιμουδιού. Τώρα αναμένω με αγωνία τις φωτογραφίες από τα τρίτα μας γενέθλια και φυσικά η Κατερίνα θα μας φτιάξει το άλμπουμ. 

Οι δημιουργίες της έχουν αυτή την παιδική αθωότητα και μαγεία- για αυτό τις αγαπώ πολύ. Έχουν συγκεκριμένο ύφος και στυλ- με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεις πότε κάτι το έχει φτιάξει η ίδια. Και αυτό εγώ το αγαπώ. Δεν έχετε παρά να χαζέψετε στην σελίδα της εδώ για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ. 

Μερικά κομμάτια της που προσωπικά αγαπώ πολύ....






Για να συμμετέχετε σε αυτόν τον υπέροχο διαγωνισμό για μια λαμπάδα La Petite Melina αξίας μέχρι 30 ευρώ δεν έχετε παρά να κάνετε τα εξής: 


Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τις σελίδες μας στο fb, (La Petite Melina και Όταν γεννήθηκα ξανά),  για να μαθαίνετε νέα μας και αν θέλετε κοινοποιήστε ή κάνετε tag φίλους να μάθουν για τον διαγωνισμό. (προαιρετικό δεν αποτελεί όρο του διαγωνισμού.) 

Και το πιο απίθανο σας το είπα;; Ο διαγωνισμός ισχύει- όχι μόνο για την Ελλάδα, όχι μόνο για την Κύπρο- μα για οπουδήποτε! Η Κατερίνα δεν βάζει όρια!

Ακόμα να συμπληρώσετε την φόρμα; 







ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 


[1] Δεκτές γίνονται συμμετοχές από οπουδήποτε αλλά μόνο μία συμμετοχή ανά προφίλ στο facebook επιτρέπεται. Οι διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.  (αν δεν έχετε facebook συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής κανονικά και βάλτε όνομα προφίλ "δεν έχω facebook" )

[2] Δεκτές γίνονται μόνο συμμετοχές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παραπάνω φόρμας και θα ακολουθήσουν απαραίτητα και τα 3 βήματα που περιγράφονται παραπάνω. (εγγραφή στο newletter, σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού και συμπλήρωση της φόρμας).

[3] Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από την Κυριακή 19 Μαρτίου έως και τις 22:00μμ της Κυριακής 26 Μαρτίου. 

[4] Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με κλήρωση μέσω random.org και το όνομά τους θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Όταν γεννήθηκα ξανά στο facebook και στο blog. 

[5]  Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, για να στείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση και να παραλάβουν το δώρο τους. Αν δεν απαντήσουν εντός 3 ημερών από τη στιγμή που θα λάβουν το σχετικό e-mail,  η κλήρωση θα επαναληφθεί.

[6] Το δώρο θα αποσταλεί  στον νικητή και τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον δωροθέτη. (La Petite Melina)

Καλή επιτυχία!



5 σχόλια:

  1. Νομιζω τα ακολούθησα ολα τα βηματα, παρότι αγουροξυπνημένη! Ξέρεις τι μου άρεσε πολύ; τα Sewing kits! Πειρασμός!
    Πολύ όμορφος διαγωνισμός με όμορφο δώρο! Ευχαριστούμε Κατερίνα που δεν το περιόρισες σε Ελλάδα και Κύπρο! Σας φιλώ από Αγγλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφος διαγωνισμός!!! Υπέροχα είναι όλα αυτά που κανείς Κατερίνα. Δεν σε ήξερα αλλά τώρα που σε γνώρισα θα σε έχω υπόψη μου. Γιάννα μου σε ευχαριστούμε που κανείς αυτό το διαγωνισμό. Φιλιά από Αγγλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχες δύσκολο να διαλεξω για κοριτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΡΑΚΛΕΙΔΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ19 Μαρτίου 2017 στις 11:25 μ.μ.

    Είναι όλες υπέροχες! Θα διαλέξω αυτήν με το αυτοκινητάκι για τον γιό μου! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το υπέροχο δώρο!!Θα διαλέξω τη λαμπάδα με το γαλάζιο αυτοκινητάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...