Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Κάτι (All)-starάκια- σωστό έργο τέχνης... (by Art Matina)

Έχουμε μια αγαπημένη συνήθεια που έγινε λατρεία. Στα δεύτερα γενέθλια του μαιμουδιού είχα παραγγείλει από την άκρως ταλαντούχα Art Matina, custom made παπουτσάκια στο θέμα του γενέθλιου πάρτι μας που δεν ήταν άλλο από το ίδιο το μαιμουδάκι! Αγαπήσαμε τόσο πολύ τα μοναδικά σταράκια μας, που αποφασίσαμε να το καθιερώσουμε κάθε χρόνο. Στην πορεία αγαπήσαμε τόσο πολύ το πλάσμα αυτό που κρύβεται πίσω από τα πολύχρωμα πινέλα, που το να είναι με τον τρόπο της η Ματίνα στα πάρτι μας είναι πλέον δεδομένο! 

Φέτος λοιπόν της έστειλα όλο χαρά το θέμα μας που δεν είναι άλλο από το διάστημα. Περιττό να πω, πως ο Δημήτρης Γεράσιμος απλώς δεν κρατιόταν να τα παραλάβει. Εγώ από την άλλη απλώς δεν κρατιόμουν να δω τι θα σκεφτόταν για μας το υπέροχο αυτό πλάσμα.... Όταν μου αποκάλυψε πως θέλει να του ζωγραφίσει την 'Εναστρη Νύχτα του Βαν Γκόγκ σε αυτά τα τοσοδούλικα παπουτσάκια τρελάθηκα... Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα, δεν ήμουν σίγουρη όμως αν θα το αντιλαμβανόταν ο ίδιος. Η Ματίνα με βεβαίωσε για αυτό που εγώ είχα αμφιβολία και ξεκίνησε να ζωγραφίζει... Κυριολεκτικά και μεταφορικά... 

Το αποτέλεσμα όπως πάντα μοναδικό... 





Και τελικά είχε δίκιο! Ο Δημήτρης Γεράσιμος όχι μόνο "έπιασε" την συνοχή του θέματος του παπουτσιού με το αγαπημένο του διάστημα, μα θέλει τώρα να μάθει και περισσότερα για αυτόν τον καλλιτέχνη που ενέπνευσε την Ματίνα ΤΟΥ. (έτσι την αποκαλεί). 




Το παπούτσια μας ήρθαν όπως πάντα με τις φρουτένιες καραμελίτσες, με το χειρόγραφο σημείωμα- φέτος ήταν το αγαπημένο μου- και με ένα δωράκι έκπληξη για την .... μαμά!!! 


Μια υπέροχη τσάντα πλάτης και ώμου για να μην με πιάνει το κακό το μάτι τέτοιο αιθέριο πλάσμα που είμαι και εγώ!!  Εννοείται την τίμησα ήδη, τράβηξα ακόμα περισσότερα βλέμματα, τίποτα όμως δεν είχαν να φοβηθώ με το μάτι της Ματίνας, λέμε! 


Όσο για το πονηρό μαιμούδι; Ήδη φοράει τα μοναδικά του- πραγματικά όμως- σταράκια και ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο; Ότι η Ματίνα μας έβαλε φέτος λαστιχένια κορδόνια κάνοντας την ζωή του  μικρού αλλά και την δικιά μου πολύ πιο εύκολη, αφού όπως όλα τα άλλα παπούτσια του τα βάζει και αυτά εντελώς μόνος του! 



Και σαν να μεγάλωσε απότομα αυτό το μαιμούδι που γίνεται πέντε σε περίπου ένα μήνα- αυτό όμως είναι μια άλλη ανάρτηση! 

Αν θέλετε να δείτε και τα άλλα μας σταράκια κοπιάστε: 

Τα πιο γκαζάτα σταράκια μας εδώ

Τα "Μια μέρα στην παραλία" σταράκια μας εδώ. 

Τα "μαιμουδένια" σταράκια μας εδώ.  

Αν θέλετε να δείτε και άλλα σχέδια της Ματίνας- πιστέψτε με θέλετε- δείτε εδώ

(Τονίζω ξανά πως το κείμενο αυτό δεν είναι διαφημιστικό. Είναι απλώς μια προσωπική εκτίμηση για μια όμορφη γνωριμία και συνεργασία <3 Αν δεν στηρίξουμε η μια την άλλη, τότε τι;) 


5 σχόλια:

  1. Λοιπόν περιττό να σου πω ότι είναι ο αγαπημένος μου πίνακας από τον Βαν Γκογκ, με συγκινεί και με συναρπάζει! Και φέτος στο νηπιαγωγείο τα παιδιά μας ασχολήθηκαν κατά κόρον με τα ηλιοτρόπια του και την έναστρη νύχτα του. Είναι μοναδικά Γιάννα μου πραγματικά! Μπράβο στην Ματίνα και καλές βόλτες φτιάχνοντας τις δικές σας εναστρες νύχτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακολουθώ για χρόνια την σελίδα της ματινας, εχει κάνει καταπληκτικές δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου μπήκαν μπισμπιλια παράγγειλα καινούρια χτες απ τα starakia.gr και θα δοκιμάσω να διακοσμήσω τα 2 φθαρμένα ζευγάρια της κόρης μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...