Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Photo props με θέμα το διάστημα!

Όπως φάνηκε ολοκάθαρα από την φετινή μας πρόσκληση, (δείτε την εδώ) το πάρτι για τα πέμπτα γενέθλια του μαιμουδιού έχουν θέμα το λατρεμένο του διάστημα!  Οι χειροτεχνίες δίνουν και παίρνουν λοιπόν αυτή την περίοδο στο σπίτι μας- όπως άλλωστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή! 

Η πρώτη φορά που έφτιαξα photo props αλλά και photo booth για το πάρτι μας ήταν στα τρίτα γενέθλια μας και σας είχα περιγράψει την έμπνευση μας εδώ! Πέρσι δεν χρειαστήκαμε αφού είχαμε φτιάξει ολόκληρα κοστούμια αυτοκινήτων, (δείτε εδώ) και για να είμαι ειλικρινής μου έλειψαν λίγο! 

Το θέμα μας φέτος όμως έχει χώρο για πολύ δημιουργία και εφόσον το δηλώσαμε ήδη πως θα γίνει χαμός, ήταν αδιαμφισβήτητο πως θα έφτιαχνα ξανά τα αγαπημένα μας photo props για αστείες φωτογραφίες! (και όχι μόνο- αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία...)

Νομίζω πως ήταν από τις πιο εύκολες χειροτεχνίες μου. Τα έφτιαξα όλα από χαρτόνια, κάνοντας μερικά δείγματα πάνω στο κεφαλάκι του μαιμουδιού αλλά και το δικό μας και με καλύτερο μου φίλο τον παλιό καλό διαβήτη, σχεδίασα τα πρωτότυπα τα οποία ήταν και ο οδηγός μας για τα υπόλοιπα. Θέλαμε φεγγάρι, ήλιο, τον Κρόνο, (αγαπάμε τους δακτύλιους του),  μα πιο πολύ από όλους θέλαμε κράνος αστροναύτη!  Με τα χαρτόνια που είχα ήδη από μια άλλη χειροτεχνία που σας δείξω σύντομα, έφτιαξα τα photo props για ένα υπέροχο ταξίδι στο διάστημα... 



Μακάρι να είχα πατρόν ή εκτυπώσιμα για σας, σχεδιάζω όμως πάντα με το μάτι και είμαι ανίδεη να δημιουργήσω κάτι τέτοιο σε πρόγραμμα για σας. Ακόμα όμως και με αντικείμενα από το σπίτι- όπως πιάτα διαφορετικού μεγέθους- είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε τα συγκεκριμένα σχέδια! Σχεδίασα μερικές λεπτομέρειες- κυρίως στο κράνος- και ήταν έτοιμα!


Τα ξυλάκια τα κόλλησα φέτος με σελοτέιπ- το βρήκα πιο εύκολο από την σιλικόνη στην συγκεκριμένη περίπτωση και πιο σίγουρη λύση μιας και στα γυαλιά στα τρίτα γενέθλια μας  είχαν ξεκολλήσει αρκετά ξυλάκια από την σιλικόνη τελικά. 



Όσο για το photo booth φέτος.... Αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Δεν θα είναι ένα απλό photo booth. Θα είναι και...διαδραστικό! Αυτό όμως δεν θα αποκαλυφθεί παρά μόνο μετά το πάρτι μας... 

33 και σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...