Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Να γελάς...τραγανιστά!

Από χθες έχω ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη μου. Το πάρτι για τα πέμπτα γενέθλια του αγοριού μας έγινε και ήταν υπέροχο. Και όταν λέω πως ήταν υπέροχο δεν εννοώ πως όλα πήγαν όπως τα υπολόγιζα, πως η διακόσμηση εντυπωσίασε, οι εκπλήξεις το ίδιο, η τούρτα δεν κατέρρευσε. Όχι πως όλα αυτά δεν ήταν σημαντικά. Ήταν. Για αυτό πάλευα δυο μήνες τώρα. Δεν ήταν όμως αυτά που έχουν ζωγραφίσει το χαμόγελο στα χείλη μου.

 Τα πέμπτα γενέθλια του γιου μας ήταν υπέροχα διότι πέρασε υπέροχα ο ίδιος και όλοι οι φίλοι του. Έπαιξαν, συνεργάστηκαν, συμβιβάστηκαν, λερώθηκαν, ίδρωσαν, γέλασαν, αγκαλιάστηκαν και εκτόξευσαν πράγματι την διάθεση τους! Ήταν υπέροχα διότι και οι γονείς χαλάρωσαν, συζήτησαν, χάρηκαν με την χαρά των δικών τους παιδιών και κατά συνέπεια την δική μας. Ήταν υπέροχα διότι είχα και ανθρώπους από μακρυά που έτυχε να βρίσκονται στην πόλη και μας γέμισαν με ακόμα περισσότερη αγάπη. Ήταν υπέροχα διότι κανείς δεν ήρθε από υποχρέωση- όσοι ήρθαν ήθελαν να είναι πραγματικά εκεί και η ενέργεια τους ήταν μοναδική. Στην τελική, ήταν υπέροχα διότι το μικρό μας αγόρι, το μωράκι μας, το ουράνιο τόξο μας μεγαλώνει και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από αυτό. 

Τώρα ανυπομονώ σαν τρελή να συνεχίσουμε τα μπάνια μας και τις τρέλες μας από εκεί που τις αφήσαμε μόλις μια μέρα πριν το πάρτι- και να απολαύσω αυτό το καλοκαίρι στο μεδούλι του. Θέλω να χορτάσω αλμύρα, να περπατάω ξυπόλητη στην καυτή άμμο, να δω όσα περισσότερα ηλιοβασιλέματα μπορώ στην ακρογιαλιά. Να μην σκέφτομαι τίποτα παρά μόνο το σήμερα. Να ξυπνάω νωρίς νωρίς για να απολαμβάνω την γαλήνη της ανατολής. Να μυρίζω διαρκώς αντηλιακό καρύδα και να παίζουμε μπουγέλο στο μπαλκόνι. Να καμαρώνω το πεντάχρονο αγοράκι μου και να δώσω πιο ποιοτικό χρόνο στο άλλο μου αγόρι, το 35χρόνο!

Θέλω και σαν τρελή να σας δείξω τα πάντα από το πάρτι μας αλλά για αυτό θα περιμένω τις μοναδικές φωτογραφίες του μοναδικού μας Αντρέα. Μέχρι τότε το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι την ευχή που έτυχε στο μικρό μου αγόρι... Να γελάμε όλοι...τραγανιστά! (όπως λέει με τον δικό της μοναδικό τρόπο η γλυκιά μου Ελένη


6 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά με υγεία.να τον χαίρεστε και να είναι πάντα γελαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγανά γέλια παντού ρε!! χα χα χα
    Ρε συ φίλη εύχομαι ολόψυχα η ζωή του μαιμουδού να είναι πάντα πολύχρωμη!! να... σαν μια τσουλήθρα σε ουράνιο τόξο!!!! κι εκεί να τσουλάει και να ακούγονται τα τραγανά του γέλια στα πέρατα της γης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πόσο όμορφη ευχή;;; Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τραγανή μας φίλη! Μεγάλη αγκαλιά!

      Διαγραφή
  3. 5!!!!!! Πως περασεε ο καιρός ετσι αγαπημενη... να τον χαιρεστε τοκ πολυτιμο σας παντα υγιης και ευλογημενος❤
    (Εχουμε καιρο να τα πουμε αλλα παντα τριγύρω ειμαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες γλυκιά μου Ηρώ; Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ! Εδώ να βρίσκεσαι να μας στέλνεις θετική ενέργεια!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...