Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Τα δεύτερα γενέθλια της βρωμούσας. Θέμα- κερασάκι!

Μέχρι να πάρω τις φωτογραφίες από τα πέμπτα γενέθλια του μαιμουδιού, παίρνω λίγη γεύση και μοιράζομαι- επιτέλους- μαζί σας τις φωτογραφίες από τα δεύτερα γενέθλια της βρωμούσας μου! 

Η αδελφή μου αναφέρεται στην ανιψιά μου από την ώρα που γεννήθηκε ως "κουκουτσάκι" ενώ ταυτόχρονα έχει τεράστια αδυναμία στα κεράσια. Το θέμα λοιπόν για τα δεύτερα γενέθλια ήταν σχεδόν δεδομένο- ωστόσο επειδή της μικρής της άρεσε εκείνη την περίοδο πολύ η Minnie, η αδελφή μου έβαλε και μερικές λεπτομέρειες σχετικές- κυρίως στην τούρτα- για να την ξεγελάσει αλλά να κάνει και η ίδια ότι είχε οραματιστεί! 

Σε αυτή την ανάρτηση θα μιλήσω κυρίως με φωτογραφίες μιας και δεν είναι δικό μου το πάρτι. Το μόνο που επιμελήθηκα εγώ είναι μερικές λιχουδιές και μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες  ενώ είχα κάνει δώρο στην βρωμούσα μου το φόρεμα που φορούσε εκείνη την ημέρα, και το κόσμημα που φορούσε η αδελφή μου. 

Είστε έτοιμοι να σας λιγώσουμε με την γλύκα του κερασιού; Και της βρωμούσας μου που κάνει ναζάκια;;  
Σας προειδοποιώ: η Σουλτάνα προσέχει ΚΆΘΕ μικρή λεπτομέρεια στα πάρτι της!

Η διακόσμηση ξεκινά πάντα από την είσοδο και συνεχίζεται σε όλους τους χώρους, μέχρι και στο ασανσέρ. Τα ξύλινα κεράσια φτιαγμένα με αγάπη από τον τρελό Κρητίκαρο πατέρα μου! 






Λεπτομέρεια που σκοτώνει: Το μπρελόκ στα κλειδιά του σπιτιού! 


Συνεχίζουμε με την εσωτερική διακόσμηση ξεκινώντας από ένα καδράκι που έφτιαξα δώρο στην βρωμούσα μου ανήμερα στα γενέθλια της που πάντα της κάνω ένα μικρό πάρτι και φτιάχνω και μια τούρτα. Δείτε την περσινή εδώ





 Τα μικρά κερασάκια που κρέμονται στα φωτιστικά και στολίζουν τα party favors τα έφτιαξα με πον πον και σύρματα πίπας και το παλιό καλό πιστόλι σιλικόνης!

Η πρόσκληση ήταν αντάξια του πάρτι της Σουλτάνας!





Περνάμε στον λαχταριστό- πραγματικά μπουφέ. Την διαδικασία για τα μπισκότα ζαχαρόπαστας θα την βρείτε εδώ, ενώ για την πάστα φλώρα εδώ.  Για τα cake pops εδω. 




















 Η τούρτα λοιπόν, μπορεί να ήταν minnie, όμως το φόρεμα της ήταν στολισμένο με κεράσια!


Το ίδιο και η μαμά της εορτάζουσας με υπέροχο κολιέ New Kid In Town , η ίδια η εορτάζουσα με υπέροχο φόρεμα Craftaholic, το ίδιο και η θεία! (φοράω καρφίτσα με δέντρο κερασιάς!) 



Όπως εν τέλει, όλες οι μικρές λεπτομέρειες που έβρισκες όπου και αν κοίταζες... Κεράσια και minnie παντού... 
















Η υπέροχη ταμπέλα στο δωμάτιο της μικρής πάλι από την αγαπημένη Μαρία του New Kid In Town. 





Δεν θυμάμαι καθόλου τι είχαν τα party favors μέσα, υποθέτω λιχουδιές, ήταν όμως πολύ όμορφα αμπαλαρισμένα μέσα σε σακουλάκια του μανάβη, ενώ για τους θείους και νονούς, η Σουλτάνα είχε ετοιμάσει ιδιαίτερα δωράκια με σπιτικό λικέρ κεράσι- υπέροχο! 







Τώρα. Η Σουλτάνα έχει μια ιδιόμορφη συνήθεια που έχει πια καθιερώσει. Στα γενέθλια της μικρής φέρνει πάντα μια ρεμπέτικη μπάντα να τραγουδήσει! Διαφωνώ ακόμα, παρά την επιτυχία που σημείωσε και τις δυο χρονιές- μου κλωτσάει τρομερά σε παιδικό πάρτι, η Σουλτάνα ωστόσο επιμένει αφού ευχαριστεί τους ίδιους αλλά και το παιδί. Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά την περιμένουν με αγωνία, τραγουδάνε και χορεύουν! 








Η μικρή, ούτε που πλησίασε την τούρτα, τα άλλα παιδιά έσβησαν το κεράκι, ωστόσο χαμογελούσε καθ' όλη την διάρκεια. Εφόσον η τούρτα ήταν φυσικά μικρή για τους 70 καλεσμένους- άλλωστε την έφαγαν στην ουσία τα πιτσιρίκια επιτόπου- είχαμε και παστάκια ατομικά για τον καθέναν. Πάντα με άρωμα κεράσι!






Το σίγουρο είναι πως η αδελφή μου ξέρει να κάνει ένα πάρτι! Κυρίως επειδή είναι πάντα τόσο θετική, ευχάριστη και καθόλου αγχωμένη. Τα περσινά γενέθλια της βρωμούσας μου ήταν μοναδικά και το θέμα πολύ όμορφο αισθητικά. Κλείνω αυτή την- καθυστερημένη ομολογουμένως- ανάρτηση με μερικές γλυκιές στιγμές, τις οποίες αποθανάτισε όπως πάντα με το δικό του μοναδικό τρόπο ο αγαπημένος μας Αντρέας














Τα τρίτα της γενέθλια είχαν θέμα Peppa... Ψήνεστε;;; Πρώτα όμως έχουμε ένα διαστημικό πάρτι να σας δείξουμε... 

2 σχόλια:

  1. Μα πόσο όμορφο πάρτυ, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια! Πιο κερασένιο είμαι σίγουρη ότι δεν γίνεται! Να τη χαίρεσαι την ανιψιούλα σου και να είναι γερή κι ευτυχισμένη! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...