Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη... (2020)

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η πρώτη δραστηριότητα του ημερολογίου αντίστροφης μέτρησης ήταν το γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Δεν πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Άγιο; Πρέπει! Πόσο μάλλον αυτή την ιδιαίτερη χρόνια... 


Επειδή η αρχή του μήνα, έπεφτε Τρίτη και δεν ήθελα να περιμένω μέχρι το επόμενο σαββατοκύριακο- συμφωνήσαμε να κάνουμε κατ' εξαίρεση μόνο την πρώτη δραστηριότητα- την Κυριακή που μας πέρασε. Γιατί για μας, η μέρα που γράφουμε το γράμμα, είναι μια μικρή γιορτή. 

Ανάβουμε το τζάκι, φτιάχνουμε- καλά φτιάχνω😂😉- σούπερ πρωινό αλλά και μεσημεριανό και περνάμε την ημέρα με τεμπελιές,  επιτραπέζια και μια αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία. Και έτσι ακριβώς κάναμε! Είναι η πρώτη χρονιά, που ο Δημήτρης Γεράσιμος, όχι μόνο ήταν αναποφάσιστος μέχρι τελευταία στιγμή μα και η πρώτη που  ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη κάτι που υπάρχει στο εμπόριο και που το βλέπει σε διαφημίσεις. Ενώ δεν παρέλειψε, όπως κάθε χρόνο να του φτιάξει μια ζωγραφιά. (στην οποία απεικόνισε την μινιατούρα του γραφείου του Άγιου Βασίλη που του είχε φέρει πέρσι ο Δήσιμος). 










Μέχρι και πέρσι, ζητούσε πράγματα της φαντασίας του. Δεν ξέρω πως να εκλάβω αυτή την στροφή- ωστόσο είμαι σίγουρη πως ο Άγιος Βασίλης θα του κάνει το χατίρι... Άλλωστε είναι τόσο συνεργάσιμο και γλυκό παιδί. Περιμένουμε με αγωνία τον Δήσιμο, (το δικό μας ξωτικό), να μας επιβεβαιώσει ότι όλα βαίνουν καλώς. 

Γράψαμε λοιπόν ακόμα μια χρονιά το γράμμα... Και αναρωτιέμαι πόσα χρόνια ακόμη... Τώρα δεν μένει παρά να το ταχυδρομήσουμε. Έχω την υποψία, πως θα είναι μια ακόμα δραστηριότητα του #advent... Αν θέλετε να δείτε, και θέλετε, το χειροποίητο επιτραπέζιο μας Santapoly- the advent calendar edition δείτε εδώ. Ο Δημήτρης Γεράσιμος το λάτρεψε τόσο πολύ πέρσι που ήθελε και πάλι το ίδιο! (Βυθίζοντας την μαμά σε θλίψη από την έλλειψη δημιουργικότητας!!)












Εσείς; Γράψατε γράμμα στον Άγιο Βασίλη; 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...