Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Η μέρα που το μαιμουδάκι έγινε... τριών!!

Το φετινό μας πάρτι είχε από όλα. 

Έναν σωστό τρίχρονο εορτάζοντα με αρκετή αδικαιολόγητη γκρίνια από νωρίς το πρωί, ξεχωριστούς καλεσμένους από μακριά, ξεχωριστούς καλεσμένους έκπληξη από πολύ μακριά, μια ανέλπιστα ευπαρουσίαστη τούρτα, δυο φωτογράφους- έναν επαγγελματία και έναν ερασιτέχνη, πολύχρωμες τιράντες επιλογή του ίδιου του μαιμουδιού, σχεδόν πλήρης απαρτία καλεσμένων, παγωτά χωνάκι που δεν λιώνανε, σαγιονάρες που μπορούσες να τις φας, μια καλά κρυμμένη αμμουδιά, ένα φορητό τροχόσπιτο, ένα παγωτατζίδικο από το πουθενά, και μια μαμά στα πρόθυρα εξάντλησης! 

Οι σημαντικές επιτυχίες της ημέρας. 


  • Ο εορτάζοντας δέχτηκε να φορέσει το καπελάκι του πάρτι- φτιαγμένο ειδικά για αυτόν- για πρώτη φορά! 
  • Η τούρτα δεν κατέρρευσε! 
  • Η τούρτα θύμιζε όντως μια μέρα στην παραλία! 
  • Η τούρτα ήταν και νόστιμη! 
  • Ο εορτάζοντας δεν έκλαψε όταν του τραγουδήσαμε το τραγούδι! 
  • Ούτε οι γονείς του εορτάζοντα έκλαψαν! 
  • Τα μπαλόνια δεν έσκασαν από την πολύ ζέστη!
  • Η Σουλτάνα μπορούσε τελικά να έρθει! 
  • Η αμμουδιά- έκπληξη ήταν όντως έκπληξη! 
  • Το παγωτατζίδικο από το πουθενά σέρβιρε απίστευτο παγωτό και δεν υπέκυψε στις πιέσεις να δώσει διπλές μερίδες στα μουλωχτά από τον πάγκο εργασίας. Οι κανόνες ήταν ρητοί. Παραγγελίες δεχόμεθα μόνο από την επίσημη πρόσοψη! (γκουχ, γκουχ!) 
  • Η μαμά δεν σκόνταψε την ώρα που ανέβαζε στην σοφίτα την διώροφη τούρτα! 
  • Τα γλυκά και τα φαγητά έφτασαν και περίσσεψαν κιόλας! 
  • Η μαμά δεν κατέρρευσε!
  • Το μαιμούδι έσβησε με την μια τα κεράκια, και...
  • Τα "πυροτεχνήματα" κομφετί έσκασαν στην ώρα τους!! 
Τι άλλο να ζητήσω η δόλια μαιμουδομάνα;; Τίποτα- σας το λέω εγώ. Δεν σκοπεύω σήμερα να σας δείξω και πολλά από το πάρτι μας- περιμένω με αγωνία τις φωτογραφίες του Αντρέα, ελπίζω το ίδιο και εσείς γιατί ανυπομονώ πολύ να τις μοιραστώ μαζί σας!  Ωστόσο, θα σας πειράξω λίγο με τις φωτογραφίες μιας - κατά την ταπεινή μου άποψη- εκκολαπτόμενης καλλιτέχνιδας φωτογράφου και party bomber- σε ελεύθερη δική μου μετάφραση- παράφραση, η καλεσμένη που έρχεται απροειδοποίητα και θέλει και κρεβάτι για να κοιμηθεί!! (photo credits λοιπόν- Κρητικοζούζουνο!) 














Αααα... και για να μην ξεχνιόμαστε... Μείνετε συντονισμένοι... Σύντομα η mini prive γιορτή ανήμερα στα γενέθλια μας....

Καληνύχτα. Πάω να καταρρεύσω με την ησυχία μου!



34 σχόλια:

  1. Γλυκιά μου Γιάννα και πάλι να τον χαίρεσαι!!! Από τις φωτό φαίνεται υπέροχο το πάρτι! Απο τα λεγόμενα σου φαίνεται φανταστικό! Και είμαι σίγουρη ότι περασατε τέλεια όλοι! Σε φιλω γλυκά και καλη ξεκούραση! Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ γλυκιά μου Κατερίνα!! Ανυπομονώ να σας δείξω όλες τις λεπτομέρειες! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου!Να ελιναι γερός και καλοτυχος και να φωτίζει την ζωή σας όπως μόνο αυτός ξέρει!Να μου τον φιλησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Βάσω, σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Θα σου τον φιλήσω πολύ ευχαρίστως!!!

      Διαγραφή
  3. Είναι όλα τόσο όμορφα. Να τον χαίρεσαι! Οτι κάνεις με αγάπη πάντα έχει επιτυχία! Καλή ξεκούραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ Αννα μου... Η αγάπη είναι το μόνο σίγουρο.. Σε φιλώ γλυκά! Χαίρομαι που σε βρίσκω και εδώ!

      Διαγραφή
  4. Καληνυχτα κοριτσακι..είχες μια μια τόσο γεματη ομορφα συναίσθηματα μέρα..χρυσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τον χαίρεσαι! και να ..καταρρεύσεις για να συνέλθεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Δάφνη μου! Μεγάλη αλήθεια είπες αστειεύομενη... Πολλές φορές πρέπει απλά να καταρρεύσουμε για να αναδομηθουμε! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  6. Αχ τι καλά...μας έδωσες ένα μικρό hint του πάρτι σας! Περιμένω με αγωνία και περισσότερο υλικό! Να τα εκατοστήσει και πάλι το μαϊμουδάκι σας Γιάννα μου! Να'ναι γερό, χαρούμενο και περιτριγυρισμένο πάντα από όμορφους ανθρώπους, όπως όλοι εσείς!φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου και τις όμορφες ευχές σου! Σε φιλώ γλυκά, γλυκά!

      Διαγραφή
  7. Γιάννα μου να τον χαίρεστε! Πολύχρονος και γερός να είναι! Περιμένουμε όλες τις λεπτομέρειες και τις φωτογραφίες.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου, σε ευχαριστώ!!! Εγώ να δεις πως τις περιμένω!! Φιλιά πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  8. Ζωγράφιες Γιάννα!!! μπράβο σου!!! για όλα εκείνα που τελικά κατάφερες αλλα πιο πολύ για τα παγωτά που φάγατε όσα θέλατε!!! χαχαχα
    Να χαίρεσαι το μαιμουδάκι σου!!!! να είναι πάντα γελαστό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου, αυτή νομίζω είναι από τις ουσιαστικοτερες ευχές! Φιλιά πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  9. Φανταστικό! Φανταστικό! Φανταστικό!
    Εντάξει τώρα περιμένω πως και πως την ανάρτηση με μπόλικες λεπτομέρειες!!! Εμμ πως να μην καταρρεύσεις μετά από τόση κούραση! Είμαι σίγουρη πως άξιζε τον κόπο όμως και όσο κουράστηκες τόσο το ευχαριστστήθικες! Ένα τέτοιο ουράνιο τόξο πως να μην το γιορτάζεις με τα καλύτερα πάρτι!!!
    Φιλιά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το λες Ηρώ μου, εσύ καταλαβαίνεις... Σε ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ για τα υπέροχα λόγια, τις ευχές, όλα... Αναμένω νέα σου.... Σε φιλώ γλυκά...

      Διαγραφή
  10. Αυτές οι λίγες φωτογραφίες σε βάζουν στο κλίμα αλλά αφήνουν και τη φαντασία ελεύθερη...να τα εκατοστήσει το μαιμούδι και να είναι πάντα γερό και χαμογελαστό!!!Και εσείς Γιάννα μου να τον απολαμβάνετε όσο μπορείτε...φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτές οι λίγες φωτογραφίες σε βάζουν στο κλίμα αλλά αφήνουν και τη φαντασία ελεύθερη...να τα εκατοστήσει το μαιμούδι και να είναι πάντα γερό και χαμογελαστό!!!Και εσείς Γιάννα μου να τον απολαμβάνετε όσο μπορείτε...φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που τα κατάφερα, χιχι! Ανυπομονώ να σας τα δείξω ΟΛΑ! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!

      Διαγραφή
  12. Μαμά θησαυρός!!!
    Και του χρόνου!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Ελευθερία, μια μεγάλη αγκαλιά... Περίμενε πακετάκι... ; -)

      Διαγραφή
  13. Να τον χαίρεστε...κ του χρονου ο,τι πραγματικαν επιθυμειτε...υγεια σε ολους...
    περιμενουμε νεα σου...η φωτο με τα παγωτα ηταν μιαμ μιαμ...μπραβο σου!!!
    Υ.Γ. κ το δικο μας παρτυ τελειο!!!! ακουραστα 5χρονα χιχιχι!!!!φιλιααααα Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου,μακάρι να μπορούσα να δω το πάρτι σας, είμαι σίγουρη ήταν υπέροχο! Σε ευχαριστώ πολύ, ανυπομονώ και εγώ να σας δείξω περισσότερα! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  14. Τι γλυκό αγόρι έχεις βρε Γιάννα μου! Και πόσο τυχερό να έχει μια μανούλα σαν εσένα! Εύγε μανούλα! Όλα ήταν υπέροχα! Και όλα είχα αξία ανεκτίμητη γιατί ήταν από τα χεράκια σου, όλα για το αγόρι σου! Πραγματικά είσαι πηγή αστείρευτης έμπνευσης! Να είναι πάντα γερό του μαϊμούδι, πάντα καλότυχο και ευτυχισμένο! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σε ευχαριστώ Μαρία μου... Δεν είναι; (όχι που είναι δικό μου παιδί!!) Με συγκίνησες πολύ με τα λόγια σου, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου....

      Διαγραφή
  15. Μπράβο Γιάννα μου!!! Όλα ακούγονται υπέροχα. Περιμένω το ποστ σου με τις λεπτομέρειες. Είδες που φόρεσε το καπέλο του, στο είχα πει ότι θα το φορέσει μιας και είναι ένα και μοναδικό. Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Να σας ζήσει το μικρό μαϊμούδι, να είναι πάντα γερό και τυχερό και περιτριγυρισμένο με ανθρώπους που τον αγαπάνε και νοιάζονται. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου το είχες πει, πράγματι! Χάρηκα τόσο πολύ! Σε ευχαριστώ γλυκιά μου για τα τόσο όμορφα λόγια σου, πάντα... Σε φιλώ γλυκά..

      Διαγραφή
  16. Να σας ζήσει Γιαννα μου το κουκλακι σας! Υγιής καλοτυχες κ ευλογημένος από τον θεό να είναι! Όλα ήταν υπέροχα! Με τέτοια μαιμουδομαμα τι άλλο θα περιμένει το όμορφο μαιμουδακι σου.... τα φιλιά μου κ ένα γλυκό φιλί κ μία τεράστια αγκαλιά στον Δημητρη Γερασιμο εμάς! Κ του χρόνου υπέροχη Μανούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να σας ζήσει Γιαννα μου το κουκλακι σας! Υγιής καλοτυχες κ ευλογημένος από τον θεό να είναι! Όλα ήταν υπέροχα! Με τέτοια μαιμουδομαμα τι άλλο θα περιμένει το όμορφο μαιμουδακι σου.... τα φιλιά μου κ ένα γλυκό φιλί κ μία τεράστια αγκαλιά στον Δημητρη Γερασιμο εμάς! Κ του χρόνου υπέροχη Μανούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Ειρήνη, σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Να χαίρεσαι και εσύ τα θαυματακια σου! Μια μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω!

      Διαγραφή
  18. Ήρθα καθυστερημένη να διαβάσω την ανάρτηση (με έφαγαν τα ταξίδια) και να σου πω ότι βρήκα υπέροχα όλα όσα ετοίμασες για το μαϊμουδάκι, να το χαίρεστε και να είσαι καλά του χρόνου να ξανακαταρρεύσεις after, γιατί χωρίς κούραση της μάνας όμορφα πάρτι δε γίνονται #κανόνας
    Αναμένουμε και το επαγγελματικό φωτογραφικό υλικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Ασπασία με καθυστέρηση και εγώ, ( με φάγανε δυστυχώς άλλα και όχι τα ταξίδια μα συνέχισε να μας ταξιδεύεις με την μοναδική σου ματιά σε όλα! ), σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, κανόνας έχεις δίκιο! Το επαγγελματικο υλικό είναι έτοιμο, ετοιμάζεται και η ανάρτηση τις επόμενες μέρες θα την μοιραστώ... Φιλιά πολλά πολλά

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...