Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Κυνήγι αυγών 2021- καραντίνα edition vol.2

 Ποιός θα το πίστευε πως και το φετινό μας κυνήγι αυγών θα ήταν υπό καθεστώς καραντίνας; Εγώ πάντως όχι, το ομολογώ. Νομίζω ούτε ο Δημήτρης Γεράσιμος, για αυτό ίσως απογοητεύτηκε που, παρότι φέτος ήταν και τα άλλα δύο ξαδέλφια του, του στοίχισε πολύ το γεγονός πως δεν ήταν για άλλη μια χρονιά οι φίλοι του. Ευελπιστώ του χρόνου, να αναπληρώσουμε για αυτά το διπλό κενό... 

Όπως πάντα, έτσι και φέτος, έδωσα τον καλύτερη μου εαυτό για το κυνήγι μας. Ανέθεσα ένα χρώμα σε κάθε παιδί, ενώ υπήρχαν πασχαλίτσες και κοτοπουλακια εκ των οποίων αντιστοιχούσαν τέσσερα συνολικά στον καθέναν. Τα έκρυψα όσο καλύτερα μπορούσα στον κήπο και με τα καλαθάκια τους - τα οποία φτιάχτηκαν από μπουκάλια νερών και σύρμα πίπας στο χρώμα κάθε παιδιού-  και ξεκίνησαν την αναζήτηση. 


Η μέρα ήταν βροχερή. Έχει ξανατυχει να κάνουμε κυνήγι αυγών ενώ ψιχαλιζε και είχαμε περάσει τέλεια! (Να δείτε στο τέλος την ανάρτησης το σχετικό λινκ που θα σας παραπέμψει σε όλα τα προηγούμενα egg hunt μας). Είχε όμως πολύ πλάκα, και όσο μεγαλώνουν τα μικρακια μας τόσο περισσότερο το απολαμβάνουν και εξοικείωνονται με την διαδικασία. 

Στόλισα με ότι βρήκα στο σπίτι της μητέρας μου. Δεν μπήκα στην διαδικασία να αγοράσω. (Όλα μαζί του χρόνου!!) Η φύση άλλωστε από μόνη της είναι όμορφη δεν χρειάζεται και πολλά περισσότερα. 




























Για το τέλος, τους είχα μια ακόμα έκπληξη. Δοκίμασα για πρώτη φορά φέτος να υπάρχει ένα μεγάλο χρυσό αυγό το οποίο θα έβρισκε μόνο όποιος αποκωδικοποιουσε τον γρίφο που είχα φτιάξει. Το έκρυψα μέσα σε μια σύνθεση από πέτρες που έχει φτιάξει ο πατέρας μου. Ήταν ρίσκο γιατί είναι μικρά ακόμη και ίσως όχι όλα τόσο εξοικείωμενα με γρίφους όσο ο Δημήτρης Γεράσιμος, και όντως φάνηκε αυτό γιατί νίκησε το μαϊμουδι το αυγό. Όμως ευτυχώς δεν έδειξαν να στεναχωριουνται. (Ο δικός μου πάλι, εκστασιαστηκε!!) 




Για να δείτε και όλα τα υπόλοιπα egg hunt μας, αλλά και να πάρετε πολλές και όμορφες ιδέες για δραστηριότητες και κατασκευές ακόμα και αν δεν θέλετε να κάνετε ένα κυνήγι αυγών- δεν έχετε παρά να δείτε αυτή την ανάρτηση, η οποία έχει όλα τα ενεργά λινκ. 

Με το καλό να υποδεχτούμε την Μεγάλη και Αγία Εβδομάδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...