Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ένατα γενέθλια μας! Θέμα: Pool Party!

 Το δελφινοκαρχαριάκι μας το είχε δηλώσει από τα περσινά του γενέθλια. Το επόμενο πάρτι του θα ήταν pool party και θα γινόταν στο αγαπημένο του κολυμβητήριο! Χαλάμε εμείς χατίρι;; Pool Party it was, λοιπόν! 





Ένα απολαυστικό πάρτι, για όλους θέλω να πιστεύω, το οποίο απόλαυσα και εγώ πολύ αφού δεν κουράστηκα σχεδόν καθόλου. Έκανα λίγα σε σχέση με άλλες χρονιές- όταν έχεις τέτοια πισίνα όλη δική σου δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα. Τα γνωστά. Καλωσόρισμα με τον αιώνιο ξύλινο πίνακα, χαρτάκια ευχών, party favors για τους αγαπημένους μας φίλους, μια σούπερ τούρτα, "βρώμικο" φαγητό και φυσικά άφθονα μπαλόνια. 













Να σημειωθεί πως το ίδιο πρωινό, τόσο ο εορτάζοντας όσο και οι μισοί καλεσμένοι, είχαν αγώνες κολύμβησης. Πήγαν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό- το ίδιο και οι προπονητές- και μετά ήρθαν για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο πάρτι μας. Ο Δημήτρης Γεράσιμος δεν είχε διάκριση όπως κάποιοι άλλοι συναθλητές του, βελτίωσε όμως το προσωπικό του χρόνο και αυτό είναι πάντα το ζήτημα. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό το μικρό/μεγάλο αγόρι.









Τι άλλο; Τίποτα. Όλα τα άλλα τα ανέλαβε το κολυμβητήριο. Εννιά φίλους επέλεξε ο Δημήτρης Γεράσιμος να καλέσει και φυσικά τα ξαδέλφια του. Επειδή δυο μικρές μας φίλες δεν ήξεραν καλό κολύμπι, φροντίσαμε να είναι μέσα στην πισίνα και ένας προπονητής του κολυμβητηρίου. (Στο χώρο της πισίνας εννοείται ότι είναι κάποιος προπονητής όπως και να έχει, απλώς εμάς μπήκε και στο νερό).  Ο κ. Γιώργος ήταν παραπάνω από διασκεδαστικός και προσεκτικός με τους μικρούς μας φίλους και τον ευχαριστούμε για αυτό. Οι γονείς έκατσαν στον πάνω όροφο, όπου είχαν πανοραμική θέα της πισίνας, ενώ είχα για κέρασμα cupcakes και αλμυρά κριτσίνια. Ταυτόχρονα,  είχα φροντίσει να κάνω συμφωνία με μια καφετέρια κοντά στο κολυμβητήριο από την οποία πέρασαν οι γονείς πριν έρθουν και πήραν το καφεδάκι που ήθελαν- εννοείται κέρασμα από τον εορτάζοντα. 



























Αφού κολύμπησαν, έπαιξαν και μούλιασαν για δυο ώρες γεμάτες, βγήκαν, έκαναν το ντουζάκι τους και μεταφέρθηκαν στην αίθουσα γυμναστικής ώστε να φανερωθεί ποιος άλλος; Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πάρτι. Η τούρτα φυσικά! 










Ο αγαπημένος του προπονητής



Έπειτα έφαγαν, το μενού είχε πίτσα από την πιτσαρία του παππού, σπιτικά burger, ποτηράκια με καρότο, αγγούρι και ντοματίνια, κεφτεδάκια, αναψυκτικά και φυσικά λοιπές απαράδεκτες λιχουδιές που όμως δεν γίνεται να λείπουν από ένα παιδικό πάρτι. Έπαιξαν και άλλο, χόρεψαν, ξαναέφαγαν, μέχρι που ήταν ώρα να επιστρέψουμε όλοι σπίτια μας. Ο Δημήτρης Γεράσιμος μοίρασε σε κάθε έναν φίλο του το party favor του, τους ευχαρίστησε έτσι ντροπαλά και χαμηλόφωνα όπως μόνο αυτός ξέρει και φύγαμε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μας. 





Για όλη αυτή την υπέροχη εμπειρία θέλω να ευχαριστήσω: 

Τη διεύθυνση του κολυμβητηρίου που μου επέτρεψε να φέρνω όλα όσα χρειαζόμουν καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν το πάρτι ώστε να έχω όσο το δυνατόν λιγότερα να κάνω ανήμερα. Τον Γιώργο που με τόση υπομονή και χαμόγελο πρόσεξε και διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους όσο αυτά ήταν μέσα στο νερό αλλά και τον Αντώνη για τη διακριτική μα πολύτιμη πάντα προσφορά του. Την Δήμητρα που με βοήθησε  πολύ, τόσο με την προετοιμασία όσο και με το στήσιμο της διακόσμησης. Την Αναστασία για τα vibes γαλήνης, αντίδοτο σε κάθε αναίτιο άγχος μου. Όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους που ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα μας για την χαρά του χιλιάκριβου μας. Τον γαμπρό μου για όλο το τρελό κουβάλημα που έριξε στο τέλος του πάρτι και με ξεκούρασε αφάνταστα. Εννοείται τον #OurCoachIsBetterThanYours, τον #TeamLekakis, τον προπονητή της καρδιάς μας,  για ΟΛΑ- ξέρει αυτός. Και φυσικά το άλλο μου εγώ, αυτό που γουργουρίζει, που πάντα ανταποκρίνεται και συμφωνεί με κάθε τρέλα που θα βάλουμε στο μυαλό μας μάνα και γιος. 

Καταρχάς οι φανταστικές μας φωτογραφίες από τον αγαπημένο μας Αντρέα, ο οποίος επανήλθε μετά από δύο χρόνια και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Και πιστέψτε με, αυτές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της υπέροχης ματιάς του Αντρέα. Η φανταστική μας τούρτα από την ταλαντούχα Δήμητρα του Ζαχαροπλαστείου Μπιρμπίλη, οι πίτσες από την μοναδική πιτσαρία Quebec Pizzeria Restaurant και τα ποιοτικά μπαλόνια με τα υπέροχα χρώματα από Balloon Fire. Η μπλούζα που φοράει ο Δημήτρης Γεράσιμος στην τούρτα είναι ζωγραφισμένη από μένα την ίδια. Και φυσικά δεν μπορώ να μην αναφέρω το δεύτερο σπίτι μας, το μοναδικό γυμναστήριο Top Form City και την ακαδημία κολύμβησης Patras Swim School για όσα έχει προσφέρει όχι μόνο στο παιδί μα και σε μένα την ίδια. 

Του χρόνου μάλλον έχει καταλήξει σε πάρτι στο σπίτι- μιας και είναι το πρώτο διψήφιο- με θέμα... Χάρι Πότερ... Θα δείξει αν θα μείνει σταθερός, ως συνήθως, στην επιλογή του. 

2 σχόλια:

  1. Μια υπέροχη μέρα!!!
    Περάσαμε φανταστικά!!!
    Ανυπομονούμε ήδη για τα επόμενα στα οποία θα φοράω και εγώ μαγιό μήπως και με δω μετά στις φωτό 😁😁😁
    Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε αγαπημένοι μας φίλοι!!!
    ❤️❤️❤️❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...