Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Μαιμουδάκι μηνών... 15!!

Μαιμουδάκι μου... 

είχα πει πως μόλις γινόσουν ενός, θα έπαυα να γιορτάζω τα "μηνογενέθλια" σου... 

οκ... σύμφωνοι... 

Για τους άλλους μπορεί έπαψα, ωστόσο εσύ ξέρεις καλά πως μπορεί να πέρασαν μόλις 3 μήνες, μα κάθε 9 του μήνα το πρωί που ξυπνούσες, η μανούλα σου έλεγε ψιθυριστά και συνωμοτικά στο αυτάκι "Χρόνια πολλαααά ανασούλα μου"...

Έφτασες λοιπόν 15 μηνών κιόλας και είναι τόσες οι αλλαγές πάνω σου μέσα σε αυτό το διάστημα που δεν μπορώ να μην το κάνω "θέμα"...!

Είσαι  10330 γρ. και 80 εκ. (ε, καλά εντάξει 79,5 αλλά ο καλός μας ο γιατρός μας τον χάρισε τον μισό τον πόντο- έγραψε 80!) Κοτζαμάν άντρας δηλαδή! 

Είσαι επίσημα πλέον κατάξανθος και όλοι μας ρωτάνε από που και ως που... Και εμείς απαντάμε όλο καμάρι πως και οι δυο μας κατάξανθοι ήμασταν σαν παιδιά, μην κοιτάτε τώρα που χαλάσαμε!! 

Έχεις 8 πανέμορφα, τοσοδούλικα κάτασπρα δοντάκια και όλα δείχνουν πως μάλλον θα έχεις κενό ανάμεσα στα δυο μπροστινά... 

Είσαι σωστό καρχαριάκι, αφού τρως τα ΠΑΝΤΑ- κυριολεκτικά- και δεν μας δυσκολεύεις καθόλου στο φαΐ. Λατρεύεις το κοτόπουλο, τις μπάμιες, τη φασολάδα και φυσικά το παστίτσιο της μανούλας! Λατρεύεις να πίνεις χυμό και κάθε απόγευμα ξεζουμίζουμε 4 φρούτα και ένα λαχανικό για ένα σούπερ ντούπερ χυμό που κατεβάζεις σε δευτερόλεπτα!! (φυσικά πρήζεται η κοιλίτσα σου και τα ρεψίματα διαδέχονται το ένα το άλλο!)

Πλέον δοκίμασες  μπισκότο, κέικ, κρουασάν βουτύρου και ρυζόγαλο και εννοείται πως τα λατρεύεις και αυτά! 

Καταλαβαίνεις τα πάντα, αλλά το λεξιλόγιο σου είναι ακόμα περιορισμένο με αποτέλεσμα να "δείχνεις" διαρκώς και τα πάντα στην απεγνωσμένη σου προσπάθεια να μας δώσεις να καταλάβουμε τι θες! Συνήθως τα καταφέρνουμε! 

"Τρέχεις" σαν σίφουνας, και μάλιστα χθες μάτωσες για πρώτη φορά στο χειλάκι, όταν μπερδεύτηκες στην χειροποίητη κουρελού της προγιαγιάς της Γιαννούλας με αποτέλεσμά, να στεναχωρηθεί πολύ η μανούλα και να την βγάλει την επόμενη κιόλας στιγμή. (άντε από εδώ παλιοκουρελού.....- συγνώμη γιαγιούλαααααααααααααα) 

Μιμείσαι με απόλυτη επιτυχία το σκυλάκι, την κοτούλα, την πάπια, το λιοντάρι, την αρκούδα, το ψαράκι, (ναι, ναι το ψαράκι... ανοιγοκλείνεις άηχα το στόμα!), την κουκουβάγια, τα μπουμπουνητά, τα αυτοκίνητα και την "μαμά όταν ο Δημήτρης κάνει μια αταξία"... (ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!) Αρνείσαι πεισματικά να μιμηθείς τα περιστέρια... (γρρρρ....γρρρρ..., δύσκολο το ξέρω μαιμουδάκι μου!)

Τώρα πια δεν ξεκαρδίζεσαι μόνο όταν σε δαγκώνω, ξεκαρδίζεσαι και όταν μας δαγκώνεις εσύ!! (ο μπαμπάς έχει πλέον απελπιστεί!!)

Μας ξετρελαίνεις με τα νάζια σου, τα γελάκια σου και την τόσο καλόβολη συμπεριφορά σου... αλλά ακόμα περισσότερο μας ξετρελαίνεις όταν σε ρωτάμε: "Πως σε λένε άντρα μου;" 

Και εσύ κορδώνεσαι, χαμογελάς πονηρά και λες με κρυστάλλινη φωνή:



 "Μιιιίμηηηηηη" !!!!


Σε λατρευαγαπάμε ζωούλα μας... 











2 σχόλια:

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...