Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα άλμπουμ φωτογραφιών, άκρως μαιμουδίσιο...

Την Κατερίνα την είχα γνωρίσει όταν μου έφτιαξε το άλμπουμ για τα πρώτα γενέθλια του μαιμουδιού μου με θέμα "Πάντα μετά την καταιγίδα, ακολουθεί το ουράνιο τόξο"  και είχα απλά ξετρελαθεί. 

Το έχω λοιπόν πει και θα το λέω συνέχεια, όταν μένω ικανοποιημένη από το ταλέντο και κυρίως την ενέργεια και την εξυπηρέτηση, είμαι πολύ πιστή. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη και πάλι την Κατερίνα για το άλμπουμ των δεύτερων γενεθλίων μας με θέμα "Ένα μαιμουδάκι και η άγρια ζωή του"!

Το ξέρω, το καθυστερήσαμε αρκετά φέτος, μα μέχρι να πάρω τις φωτογραφίες στα χέρια μου, να αποφασίσω ποιες θέλω να τυπώσω, μέχρι να τις κολλήσω, μας βρήκαν τα τρίτα γενέθλια του μαιμουδιού! Καθόλου όμως δεν πειράζει μιας και ακόμα μια φορά η Κατερίνα με αποζημίωσε και με το παραπάνω. 

Το μόνο που κάνω εγώ είναι να της στέλνω την ολοκληρωμένη ανάρτηση των γενεθλίων μας.  Και συνήθως η Κατερίνα με μόλις λίγες διευκρινιστικές ερωτήσεις, (επί του πρακτικού περισσότερο δηλαδή μέγεθος και ποσότητα φωτογραφιών) μου δίνει πάντα αυτό που έχω ονειρευτεί και λίγο παραπάνω! 




Δεν είναι υπέροχο;; Μέσα πήρε την πρωτοβουλία να μου βάλει κίτρινες και πράσινες σελίδες, επιλογή που πραγματικά με ξάφνιασε ευχάριστα και έδεσε υπέροχα με το πάρτι μας. Ενώ το δέσιμο της είναι πάντα εξαιρετικό, μέσα- έξω!





Οι σελίδες, παρότι πολλές, γυρίζουν με απίστευτη ευκολία.... Πολύ σημαντικό κριτήριο. 



Πάντα προσθέτω όσα περισσότερα αναμνηστικά μπορώ, όπως την πρόσκληση, το δικό του καπέλο, τις ευχές και τις κάρτες που έλαβε εκείνη την μέρα. Ενώ στο τέλος πάντα προσθέτω και τις φωτογραφίες από τον πιο προσωπικό εορτασμό μας, μόνο με μας τους τρεις... 






Ανυπομονώ να πάρω στα χέρια μου τις φωτογραφίες και από τα φετινά μας γενέθλια, και να παραγγείλω το άλμπουμ μας στην Κατερίνα, να δω τι θα μου ετοιμάσει πάλι! 

Αυτή την φορά το πακετάκι μου έκρυβε μια ακόμα έκπληξη! Ένα υπέροχο sewing kit για ένα λούτρινο λιοντάρι! Υπέροχη ιδέα για δωράκι, θα βρείτε όλη την σειρά εδώ. 



Την Κατερίνα θα την βρείτε και στην σελίδα της στο fb εδώ! Γλυκιά μου Κατερίνα σε ευχαριστώ για όλα- μείνε συντονισμένη- σύντομα θα μιλήσουμε για μια μέρα στην παραλία!!! 

(Το κείμενο αυτό δεν είναι διαφημιστικό τουλάχιστον όχι με την έννοια πως πληρώθηκα για αυτό. Έμεινα όμως πολύ ικανοποιημένη από μια αγορά μου και θέλω να το μοιραστώ!) 

6 σχόλια:

  1. Ωωωωω ενθουσιάστηκα πάρα πολύ! Ωραίες αναμνήσεις Γιάννα μου θα έχει το μαιμουδάκι όταν μεγαλώσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πανεμορφα και τα δυο αλμπουμ σας Γιαννα μου!! Χρυσοχερα η Κατερινα!! Ανυπομονω να δω και το καινουριο σας!! Αντε να δουμε ποτε θα αξιωθώ κι εγώ να κάνω για το Νικολα..!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδυνατώ να πιστέψω πως εσύ δεν έχεις φτιάξει άλμπουμ του Νικόλα! ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Πωπω με ξεσηκώνεις τώρα! Υπέροχα. Μπραβο στην Κατερίνα! Κι εγώ έχω μείνει πίσω σε αυτού του είδους τις ομορφιές. Εκτυπώνω κατά καιρούς αλλά έχω καιρό να βάλω σε άλμπυμ! Σνιφ, τι μου το θύμησες τώρα!!! χιχι! Φιλιά. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Καλη, αυτά αν τα αφήσεις σε αφήνουν. Θέλει λίγο, έως πολύ οργάνωση με τόσες φωτογραφίες, μα αξίζει τον κόπο. Σαννα ξεφυλλίζεις άλμπουμ δεν έχει! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...