Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν ένα playmobil αποφάσισε να ταξιδέψει... Μόνο του!

Και δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε playmobil. Όχι. Μιλάμε για ένα vintage playmobil, σαν και μένα πια, αφού πρόκειται για δικό μου playmobil- από αυτά που γέμιζα αγαπημένες  ώρες φαντασίας και παιχνιδιού των παιδικών μου χρόνων...


photo credits Little Box of Luv


Δεν θυμάμαι τι ιστορίες έπλαθα με το κεφαλάκι μου, νιώθω όμως πως ο συγκεκριμένος κύριος μάλλον ήταν κομματάκι πονηρός, αφού την στιγμή που βγήκε από το κουτί που ήταν κλεισμένος για περίπου 25 χρόνια, (Θεέ και Κύριε, πόσο χρονών είμαι;;;;) φρόντισε- χωρίς την έγκριση μου- να μπει σε αεροπλάνο και να πάει ταξιδάκι αναψυχής στην... Κύπρο- παρακαλώ πολύ! 

Το πως έγινε αυτό, θα αφήσω την Μαρίνα να το διηγηθεί που τον βρήκε στον πάγκο της κουζίνας της.... 

Εγώ αυτό που θα πω είναι πως η ζωή και οι συμπτώσεις έχουν ένα περίεργο τρόπο να σου αφηγούνται πράγματα, να σου δίνουν απλόχερα μαγεία, να σε ενώνουν με ανθρώπους εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά - αρκεί να είσαι διατεθειμένος να το δεις. 

Και εγώ είμαι πάντα διατεθειμένη να λουστώ με λίγη μαγεία...


11 σχόλια:

  1. Καταρχας εγώ πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Η πορεία θα δείξει γαιτί το μαιμούδι μου έστειλε τα playmobil σου! Όσο για την μαγεία πάντα ειναι μπροστά μας απλα μερικές φορές δεν την βλέπουμε αμέσως. Εσύ μπορείς να λουστείς με όση μαγεία θες και μερικες φορές να μας λούζεις και εμάς που ξεχναμε οτι μας παρέχεται απλόχερα!
    Πολλά φιλιά απο τον Φατσουλίνο στον Μημήτη Ιαμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα πόσο το απόλαυσα το live Μημητη Ιαμο δεν λέγεται!!! Πράγματι όλα γίνονται για κάποιο λόγο έχεις δίκιο! Ανυπομονώ να γνωριστούμε και από κοντά! Φιλιά πολλά και από μας!!!

      Διαγραφή
  2. θα σου γράψω ακριβώς το ίδιο σχόλιο που άφησα και στη Μαρίνα... είστε υπέροχες! Κι όσο κι αν επιμένουν κάποιοι να θεωρούν το διαδίκτυο απρόσωπο, εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας! Το blogging ενώνει τους ανθρώπους, δημιουργεί νέες φιλίες και έντονα συναισθήματα Γιάννα μου! σας φιλώ και τις δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραδόξως παλιά και εγώ ήμουν από αυτούς τους ανθρώπους. Άνοιξα όμως το μυαλό μου και είδα πως αν ξέρεις να το χειριστείς μόνο οφέλη έχει να σου προσφέρει! Φιλιά πολλά Μαρακι μου!

      Διαγραφή
  3. Εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια στα προηγούμενα σχόλια με κάλυψαν απόλυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα με το κοριτσια....βρε το ατιμο το playmobilaki....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω απολυτα με το κοριτσια....βρε το ατιμο το playmobilaki....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...