Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Jacket Potatoes with a twist! (quest post!)

Η γλυκύτατη, ταλαντούχα και μέσα σε όλα, Αθηνά από το αγαπημένο μου Craftaholic, ξεκίνησε ένα καινούργιο project με συνταγές το οποίο ονόμασε "Εύκολα και γρήγορα". Σκοπός της να συγκεντρώσει εύκολες και γρήγορες συνταγές τις οποίες θα μοιράζεται μαζί μας σταθερά κάθε Σαββατοκύριακο. 

Η Αθηνά ζήτησε να συμμετέχουν στη στήλη της διάφορες blogger, κάποιες εκ των οποίων κάνουν πραγματικά θαύματα στην κουζίνα. Ήταν λοιπόν μεγάλη μου τιμή όταν μου πρότεινε να συμμετάσχω και εγώ! Ομολογώ πως είχα τεράστιο άγχος να επιλέξω μια συνταγή να ικανοποιήσει την ίδια μα και το κοινό της. Το σίγουρο είναι πως είναι και εύκολη και σχετικά γρήγορη και το κυριότερο; Νοστιμότατη! 

Jacket potatoes λοιπόν με αμαρτωλή γέμιση τυριών, καπνιστού bacon και φυσικά το καλύτερο όλων... με ένα ολόκληρο λαχταριστό αυγό να την καλύπτει.. 

Θέλετε τη συνταγή; Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την Αθηνά και το υπέροχο μπλογκοσπιτάκι της! θα την βρείτε ακριβώς  εδώ! 




Το ημερολόγιο μιας μαμάς

8 σχόλια:

  1. Ότι έχει πατάτα μέσα το λατρεύω!!!! Σλουρπ!!!!! Καλό απόγευμα κορίτσι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωωω τελειες!!! Παω να τις δω απο κοντα!! πολλα φιλια Γιαννα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία συνταγή! Σε βρήκα μέσα από το blog της Αθηνάς και πολύ χάρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...