Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Εγώ και οι διαγωνισμοί στο facebook...

Πριν αποκτήσω το μπλογκ, ποτέ δεν συμμετείχα σε διαγωνισμούς στο facebook. Αρχικά είχα μια φοβία να μοιραστώ τα στοιχεία μου με ένα άτομο που τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει επώνυμα πίσω από τις σελίδες, ενώ ταυτόχρονα δεν πολυπίστευα πως οι διαγωνισμοί είναι έγκυροι και πως όντως αποστέλλονται τα δώρα. 

Μόλις όμως άνοιξα το προσωπικό μου ιστολόγιο και γνώρισα τα άτομα πίσω από τις σελίδες και τα μπλογκ, το είδα λίγο διαφορετικά. Άρχισα να το σκέφτομαι. Και πάλι όμως άργησα πολύ να πάρω μέρος σε κάποιο διαγωνισμό- πιο πολύ από συνήθεια. Όταν όμως με την πρώτη φορά που αποφάσισα να συμμετάσχω, κέρδισα κιόλας, δεν πίστευα στα μάτια μου!! Και φυσικά γλυκάθηκα... Ψέμματα να πω; 

Ακολούθησαν μερικοί ακόμα διαγωνισμοί, μια ακόμα νίκη, και άρχισα να βλέπω και την άλλη πλευρά, αυτή που μέσω των διαγωνισμών γνώριζα ανθρώπους με εξαιρετικό μεράκι, οι οποίοι έφτιαχναν υπέροχες δημιουργίες. 

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην γλυκιά Κατερίνα και το K-art handy crafts που ήταν και το πρώτο μου "βάφτισμα", όπου προσφέρθηκε μέχρι και να  κεντήσει πάνω σε στα custom made ζωάκια της που κέρδισα - τα οποία είχα διαλέξει η ίδια-  και το όνομα του μαιμουδιού. Από αυτή την γνωριμία, προέκυψε και μια συνεργασία μας που απόλαυσα πάρα πολύ  αφού τα χεράκια της δημιούργησαν το τέλειο άλμπουμ  για τις φωτογραφίες από το πρώτο πάρτι γενεθλίων του μαιμουδιού. 




Μετά ήρθαν τα υπέροχα σπιτάκια της γλυκιάς Κικής από το Hugs & Softies, που είναι αυτό ακριβώς που λέει... Τόσο μαλακά για αγκαλίτσες! Και η Κική είναι ένα άτομο που σίγουρα θα επιλέξω για κάποιο δώρο μου, απλά δεν έχει τύχει ακόμα. 



Και τώρα ήρθε το New kid in town να με ενημερώσει πως κέρδισα μια ταμπέλα χειροποίητη για το παιδικό δωμάτιο με το όνομα του μαιμουδιού!! Τι χαρά, δεν το πιστεύω!!

Η αλήθεια είναι πως έψαχνα"γράμματα" για να "γράψω" το όνομα του μαιμουδιού έξω από την πόρτα του, από όταν βαφτίστηκε. (δηλαδή από 31/5 μηνών...) Όμως όλα όσα έβρισκα μου ήταν εξαιρετικά τετριμμένα και βαρετά και δεν τα ήθελα. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί αυτή τη λύση παρότι γνώριζα τη σελίδα και τις δημιουργίες τους! Μόλις "πήρα μάτι" το διαγωνισμό, έσπευσα- όπως σας παροτρύνω πάντα να κάνετε- και.... κέρδισα

Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμα να μου φτιάξουν ακριβώς ότι ήθελα! Και το κατάφεραν και με το παραπάνω! Σήμερα που την παρέλαβα, απλά ξετρελάθηκα! Είναι τα χρώματα τόσο έντονα και όμορφα και εξαιρετικά καλοφτιαγμένα. Όσοι με "γνωρίζετε" ξέρετε πως η λεπτομέρεια είναι που μου κάνει τη διαφορά,  και η λεπτομέρεια που με κέρδισε στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πως εκτός από το όμορφο κορδόνι είχε και αυτοκόλλητες ταινίες ώστε να επιλέξεις πως θα το κρεμάσεις, ενώ στο πίσω μέρος είχε δυο extra αστεράκια σε περίπτωση που πιθανότατα φύγει κάποιο εκ των άλλων! 







Μου άρεσε τόσο πολύ που ήδη παρήγγειλα μια για το ποντικάκι μας, την μικρή μου ανιψούλα που βαφτίζεται τέλος Ιουνίου... 

Για αυτό, όταν βλέπετε κάποιο διαγωνισμό στο facebook από τις τόσες υπέροχες σελίδες που υπάρχουν, μην τον αγνοείτε... μπορεί να είστε και ο επόμενος τυχερός!! (σωστά Ελπιδάκι;; <3 ) 

8 σχόλια:

  1. ετσι ετσι!! υπεροχα ολα οσα κερδισες Γιαννα μου!! Η πινακιδα σας τελεια!! πολλα φιλια και παντα τυχερη να εισαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννα μου, μίλησες ακριβώς όπως αισθάνομαι ή μάλλον αισθανόμουν κι εγώ προ μπλογκ κτλ Ποτέ δεν είχα πάρει μέρος σε διαγωνισμό...μέχρι σήμερα έχω κερδίσει αρκετές φορές (6-7) και ακόμα να το πιστέψω! Γενικά δεν πολυπίστευα σε διαγωνισμούς, ότι θα μπορούσα να κερδίσω δλδ...πλέον έχω γλυκαθεί (όπως λες κι εσύ) και δεν αφήνω σχεδόν κανέναν! χιχιχιχι φιλάκια
    Υ.Σ: πανέμορφη η ταμπελίτσα του μαιμουδιού σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε, την πατήσαμε Μαράκι μου!! Μακάρι να κερδίζουμε πάντα!!! Σε ευχαριστώ πολύ, φιλάκια πολλά πολλά!!

      Διαγραφή
  3. Γιάννα μου όλα τα δωράκια είναι υπέροχα! Υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι, με μεράκι και γούστο! Να είσαι πάντα τυχερή. Κι εγώ ακριβώς σαν κι εσένα πριν το blog για κάποιο λόγο ένοιωθα ανασφάλεια. Έχω κερδίσει κι εγώ πια αρκετές φορές και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό <3
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι Ελένη μου! Είναι κάτι απρόσμενο που μας δίνει πολύ χαρά!!! Πάντα νίκες σου εύχομαι! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  4. Πάντα έτσι τυχερή Γιάννα! Υπέροχα όλα τα δωράκια. Και είναι όπως τα λες, πίσω από τους διαγωνισμούς ιστολογίων, υπάρχουν άνθρωποι, όπως εσύ κι εγώ! Την καλημέρα μου & καλό τριήμερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...