Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ζωγραφίζοντας με τα χέρια και τα πόδια μας...

Σήμερα το μαιμουδάκι κοιμήθηκε τρεις ολόκληρες ώρες το μεσημέρι, πράγμα που δεν συνηθίζει και πράγμα που σίγουρα θα "πλήρωνα" το βράδυ αφού θα αργούσε να κοιμηθεί- όπως και έγινε! (και αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ξυπνήσει από τις 6 όπως πάντα!!)

Εκεί λοιπόν που σκότωνα την ώρα μου και αναρωτιόμουν πως θα τον απασχολήσω και μάλιστα τις απογευματινές ώρες που είναι πάντα πιο ανήσυχος και γκρινιάρης, έπεσα πάνω σε αυτή την φωτογραφία της Άντζυ στην όμορφη σελίδα της Happymum Angie στην οποία ο γιος της ζωγράφιζε με νερομπογιές, φυσικά με τα χεράκια του αλλά και με τα ποδαράκια του, όπως έμαθα εκ των υστέρων! Η Άντζυ με παρότρυνε να το δοκιμάσω και φυσικά δεν δίστασα στιγμή! 

Μόλις ξύπνησε λοιπόν το μαιμουδάκι και αφού χουζουρέψαμε λίγο με 'γαργαλίτσες' και αγκαλίτσες, τον οδήγησα στο μπαλκόνι όπου του είπα πως του έχω μια έκπληξη! Όρμησε τρέχοντας και τσιρίζοντας ξέροντας πολύ καλά πως μετά την παραλία σε ένα κουτί σίγουρα κάτι καλό τον περιμένει!

Και έτσι ήταν! Στην αρχή ξεκίνησε διστακτικά- δεν του είχα ξαναδώσει ποτέ χρώματα σε τέτοια μορφή- κατέληξε όμως φυσικά εκστασιασμένος και πολύ πολύ βρώμικος!! (το ίδιο και εγώ- το παραδέχομαι- που δεν δίστασα καθόλου να κάνω ακριβώς τα ίδια!) 









Ναι, είναι μια δραστηριότητα που κάνει ατσαλιά όμως ειλικρινά, ποιος σκοτίζεται όταν βλέπεις αυτές τις δημιουργίες και αυτά τα χαμόγελα;; 






Αυτή τη ζωγραφιά θα την χαρίσουμε στην νονά μας αφού με το που της ζητήσαμε νερομπογιές, έκανε ότι μπορούσε για να μας τις φέρει! (συν μια ακουαρέλα μπόνους!) 


Και αυτή εννοείται πως θα διακοσμήσει το σπίτι μας... 


Απασχοληθήκαμε κοντά δυόμιση  ώρες, μαζί με το πλύσιμο του μπαλκονιού, (που πάντα είναι απόλαυση να πλατσουρίζεις στα νερά!), και μετά φυσικά ορμήσαμε στο μπάνιο όπου μουλιάσαμε κι άλλο!! 

Αν θα το ξανακάνω;; Εννοείται! Και σας προτείνω το ίδιο να κάνετε και εσείς!! 

8 σχόλια:

  1. Και εγώ θέλω να το κάνω πολύ αλλά σκέφτομαι το μάζεμα μετά και με πιάνει κρύος ιδρώτας...
    Λες να το τολμήσω???
    Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το τολμήσεις! Αν το τόλμησα εγώ η νούμερο ένα ψυχαναγκαστική, αξίζει! Τα παιδιά την χρειάζονται και την ατσαλιά, να δοκιμάζουν υφές και διαφορετικές αισθήσεις!! Και εμείς κάναμε και το μάζεμα παιχνίδι αφού ήταν στο μπαλκόνι και μετά το διασκεδάσαμε κι άλλο πλατσουρίζοντας! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  2. Κρίμα που δεν είμαστε κοντά να παίξουμε όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα!!! ποδαρίνια όμορφα!!!!

    τέλεια ιδέα!!


    Βάσω, η Μαμά Πρωτάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...