Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Ένα άλμπουμ...εξωκοσμικό! (by linabug)

Όσοι με παρακολουθείτε, γνωρίζετε πως από τα πρώτα κιόλας γενέθλια του μαιμουδιού, το άλμπουμ που θα φιλοξενήσει τις υπέροχες φωτογραφίες που μας βγάζει ο δικός μας ο Αντρέας είναι χειροποίητο και μοναδικό. Μέχρι τώρα μας τα έφτιαχνε η Κατερίνα από το La Petite Melina- οφείλω να το πω γιατί έτσι είμαι εγώ. Ωστόσο, φέτος δεν ήθελε να αναλάβει ξανά μια τέτοια δουλειά λόγω τόσο οικογενειακών όσο και επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Ήξερα αμέσως ποια ψυχή ήθελα να προσεγγίσω. 

Την Λίνα- Πασχαλίνα, (μα δεν έχει υπέροχο όνομα;)- την παρακολουθώ χρόνια. Και την καμαρώνω. Οι δημιουργίες της είναι γεμάτες μεράκι και αγάπη. Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε οι ίδιοι στην όμορφη σελίδα της LinaBug. Η Λίνα λοιπόν, παρότι δεν έχει ασχοληθεί ΠΟΤΈ ξανά με άλμπουμ και ότι αυτό συνεπάγεται- βιβλιοδεσία και πολλά πολλά ακόμα- είχε την ευγενή καλοσύνη να δεχτεί. Και πόσο χάρηκα δεν λέγεται. Και είχα δίκιο που την εμπιστεύτηκα διότι με αποζημίωσε και με το παραπάνω. 

Λάβαμε λοιπόν το άλμπουμ για τα πέμπτα μας γενέθλια πασπαλισμένο με αστερόσκονη και αγάπη. 



Το μαιμούδι καταρχάς ξετρελάθηκε με το γεγονός πως μπορούσε να βάλει την φωτογραφία του στον πύραυλο στο εξώφυλλο. 



Εγώ ξετρελάθηκα με τα κεντητά γράμματα, το απόφθεγμα που επέλεξε να γράψει και κυρίως από την στιβαρότητα του άλμπουμ. Η Λίνα, παρότι αρχάρια, έκανε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ δουλειά. Το άλμπουμ είναι στιβαρό ακόμα και τώρα που προστέθηκαν 200+ φωτογραφίες. 





Έπειτα με ξετρέλαναν οι λεπτομέρειες που μου έστειλε η Λίνα για να στολίσω το άλμπουμ μας εσωτερικά. (ομολογώ θα ήθελα πολλές ακόμα- Λίνα με το επόμενο!) 







Βάλαμε μέσα φωτογραφίες, τις κάρτες των γενεθλίων, μέχρι και λεπτομέρειες από το πάρτι μας! 


















Τα καταφέραμε και φέτος! Πάντα οριακά πριν τα επόμενα γενέθλια- δεν ξέρω πως το κάνουμε αυτό πάντα- μα σημασία έχει το αποτέλεσμα! Έφαγα μια ώρα να βάλω τις φωτογραφίες στην σωστή σειρά. Μιάμιση ώρα να βάλω πίσω από κάθε φωτογραφία τα ειδικά αυτοκόλλητα! (4 χ 200 φωτογραφίες χ 5 άλμπουμ ας μην το σκέφτομαι καλύτερα!!!!) Και άλλη μιάμιση ώρα να τις κολλήσω και να ολοκληρώσω το άλμπουμ μας! Φυσιολογικά πράγματα για μένα την κουζουλή! 

Λοιπόν, το Λινάκι εμπνεύστηκε και θα πάει να κάνει μαθήματα βιβλιοδεσίας. Για μένα είναι φυσικό ταλέντο και όπως και να έχει θα της παραγγείλουμε και το φετινό άλμπουμ, ελπίζω να δεχτεί ξανά! Στο μεταξύ όμως φτιάχνει και άλλα υπέροχα πράγματα. Καρφίτσες, κοκαλάκια, διακοσμητικά, πλεκτές τσάντες, προσωποποιημένες δημιουργίες- όπως αυτή την καρφίτσα για την βρωμούσα μου, δείτε εδώ- σας λέω είναι πολυτάλαντη! Ακολουθήστε την και θα αγαπήσετε όχι μόνο τις δημιουργίες της μας και τις ευφάνταστες φωτογραφίες της! Βρείτε την εδώ. 

Άντε μετράμε αντίστροφα και για τις φετινές φωτογραφίες! Λίνα, ετοιμάσου! 

Αν θέλετε, θέλετε-θέλετε, κοπιάστε και για το ανάλογο πάρτι μας εδώ! 

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο το άλμπουμ σας πολύ δημιουργικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχο το αλμπουμ σας!! Η Λίνα είναι απίστευτα ταλαντούχα και καταπληκτικός ανθρωπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...