Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Οι μικρές μεγάλες στιγμές μας- 2019

Ετοίμαζα αυτή την ανάρτηση από αρχές Δεκεμβρίου. Είχα σκοπό να περάσω μια μια, κάθε φωτογραφία του #ΟιΜικρέςΜεγάλεςΣτιγμέςΜας σε μια ανάρτηση συνοδευόμενες από το εκάστοτε κείμενο. Πρόκειται φέτος για 239 φωτογραφίες, οπότε δεν ήταν και απλή διαδικασία. 

Απόψε, και ενώ είχα σχεδόν ολοκληρώσει την ανάρτηση, πατάω κάτι λάθος και την χάνω εντελώς. ΟΛΗ την ανάρτηση. Δεν το πίστευα... Η παλιά Γιάννα θα είχε σκάσει από το κακό της, μα η καινούργια δεν αναλώνεται σε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες. Έφτιαξα λοιπόν στα γρήγορα κάποια κολάζ με τις ήδη αποθηκευμένες φωτογραφίες και θα ντύσω με καινούργια-λίγα- λόγια αυτή την ανάρτηση για μια μικρή γεύση από τις δικές μας μικρές/ μεγάλες στιγμές του 2019. 



Όπως κάθε χρονιά, νομίζω σχεδόν κάθε ανθρώπου,  η επίγευση γλυκόπικρη. Χάσαμε κάτι, κερδίσαμε κάτι. Από το νήπιο στην πρώτη και από ανακαίνιση σε συντήρηση. Θάλασσα, πισίνα, βόλτες, ρουτίνα στο σπίτι, αγκαλιές, δημιουργία, ενοχές, τσακωμοί, κούραση, οργάνωση, μαγειρέματα, σινεμά,  πάρτι, γενέθλια, γιορτές, εκδηλώσεις, κηδείες, αποχαιρετισμοί,  καλωσορίσματα,  εκκλησία και προσευχή. Εκπλήξεις, διαβάσματα, ποιητική ματιά σε όλα, να ψάχνω πάντα και παντού καρδιές. Ένας φυσιολογικός, γεμάτος ευλογίες χρόνος. 

Δόξα τον Θεό. 











 Στόχος μου για το 2020 σχετικά με τις μικρές μεγάλες στιγμές μας φωτογραφικά; Να μειωθούν και άλλο οι φωτογραφίες, Φέτος, από 365 κατέβηκα στις 239- του χρόνου θέλω ακόμα λιγότερες, Θέλω δηλαδή ακόμα πιο ποιοτικό μοίρασμα. Πιο ουσιαστικό... Όπως ακριβώς έγινε και με τις αναρτήσεις που είναι στις 54. Οι λιγότερες που έχω γράψει ετήσια. (πέρσι 94) 

Αν με ακολουθείς, με καταλαβαίνεις... 

Γλυκό μου παρεάκι καλή Πρωτοχρονιά. Με υγεία και λίγη τύχη. Και να λέμε: 

Δόξα τον Θεό. 

(Αν θες να δεις τα εκάστοτε κείμενα στις φωτογραφίες, κλικ εδώ)  (Αύριο και το τελευταίο κολάζ...) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...