Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Τα roarsome παπούτσια μας από Art Matina!

Τι να πω περισσότερο για αυτό το πλάσμα,  τα έχω πει ήδη όλα! Κάθε φορά λέω πως αποκλείεται να με εκπλήξει ξανά, και όμως το κάνει έξι χρόνια τώρα! Για τα φετινά μας μοναδικά παπούτσια, η γλυκύτατη Art Matina  έκανε βιντεοκλήση με το μαϊμουδι και τα συμφώνησαν real time! Και ανακάλυψα πως εκτός από ταλέντο στην ζωγραφική, έχει και στην προσέγγιση ντροπαλών, λιγομίλητων μαϊμουδιων!! 




Σε λιγότερο από έναν μήνα, έχουμε τα γενέθλια του μαιμουδιού και όπως κάθε χρόνο μόλις μπει το Πάσχα,επικοινωνούμε με την λατρεμένη μας πια, Art Matina, για να μας φτιάξει τα καθιερωμένα, ετήσια, μοναδικά, custome made παπούτσια μας! 

Όσοι μας παρακολουθείτε, και πολύ μας συγκινείτε να ξέρετε, γνωρίζετε ήδη πως το θέμα που επιλέγουμε κάθε χρόνο είναι και το θέμα του πάρτι μας! Φέτος , όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, το θέμα είναι άκρως προ-ιστορικό!! 
Δεινόσαυροι λοιπόν - μέσα έξω- ενώ λατρέψαμε την επιλογή του χρώματος των κορδονιών- που είναι και λαστιχένια κάνοντας την ζωή μας ακόμα πιο εύκολη!!!






 Δείτε την εκπληκτική δουλειά της Ματίνας εδώ.  

Αν θέλετε να δείτε και τα άλλα μας σταράκια κοπιάστε: 

Τα πιο γκαζάτα σταράκια μας εδώ

Τα "Μια μέρα στην παραλία" σταράκια μας εδώ. 

Τα "μαιμουδένια" σταράκια μας εδώ.  

Τα πειρατικά σταράκια μας εδώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...